Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

GoStudent: Συγκέντρωσε 95 εκατ. δολάρια για λύσεις υβριδικής μάθησης- Η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει το μέλλον της εκπαίδευσης

Επίσης, η εταιρεία οραματίζεται να δώσει προτεραιότητα στη δημιουργία εργαλείων που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη.

Η GoStudent, που έχει συγκεντρώσει 686,3 εκατ. δολάρια μέχρι στιγμής, συγκέντρωσε άλλα 95 εκατ. δολάρια από την Deutsche Bank και άλλους επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων των Left Lane Capital, DN Capital, Tencent, Prosus, DST, Coatue και Softbank Vision Fund 2.

Ο edtech  μονόκερος λέει ότι η αύξηση θα χρησιμοποιηθεί για να φέρει “βελτιωμένες λύσεις υβριδικής μάθησης στην περιοχή DACH”, δηλαδή περισσότερη διαδικτυακή και offline εκπαιδευτική υποστήριξη και επέκταση της χρήσης του GoVR,  της νέας πλατφόρμας εκμάθησης γλωσσών εικονικής πραγματικότητας του GoStudent.

Επίσης, η εταιρεία οραματίζεται να δώσει προτεραιότητα στη δημιουργία εργαλείων που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη. Με περίπου 23.000 καθηγητές στην πλατφόρμα του θα αναπτύξει μια «γεννήτρια σχεδίου μαθήματος AI» εκπαιδευμένη στο τοπικό πρόγραμμα σπουδών. Η ιδέα είναι ότι θα εξοικονομήσει για κάθε δάσκαλο, κατά μέσο όρο, 15 λεπτά ανά μάθημα.

Σε δήλωσή του, ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της GoStudent, Felix Ohswald, είπε: «Βλέπουμε καθημερινά τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει η προσαρμοσμένη μάθηση στην αυτοπεποίθηση ενός παιδιού. Προσφέροντας υποστήριξη μελέτης με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη ή μαθήματα εικονικής πραγματικότητας σε ομαδικά περιβάλλοντα, παράλληλα με την παραδοσιακή διδασκαλία, μπορεί να δημιουργηθεί μια πραγματικά εξατομικευμένη διαδρομή μάθησης για κάθε παιδί ξεχωριστά – προετοιμάζοντάς το για το μέλλον του».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις