Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Quest: Κατέθεσε μη δεσμευτική προσφορά για την Κωτσόβολος

Η "QUEST" συμμετέχει στη διαδικασία για την εξαγορά της Κωτσόβολος, η οποία σε αυτό το στάδιο είναι στη φάση κατάθεσης ενδεικτικών & μη δεσμευτικών προσφορών, έχοντας καταθέσει τη δική της ενδεικτική και μη δεσμευτική προσφορά

Σε διευκρινίσεις προχώρησε η Quest Συμμετοχών, σχετικά με τη συμμετοχή της στην πώληση της «Κωτσόβολος». Ειδικότερα, σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσής της, γνωστοποιεί ότι συμμετέχει στη διαδικασία πιθανής εξαγοράς, αλλά δεν έχει καταθέσει προσφορά δεσμευτικού χαρακτήρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η Quest Συμμετοχών Α.Ε. (‘’QUEST”) σε συνέχεια της από 4-8-2023 ανακοίνωσής της και μετά από επόμενα της ως άνω ανακοίνωσης δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι δεν συμμετέχει στη διαδικασία πιθανής εξαγοράς της Κωτσόβολος, επισημαίνει ότι, ως ανέφερε στην ως άνω ανακοίνωσή της, δεν έχει καταθέσει προσφορά δεσμευτικού χαρακτήρα, για την οποία θα είχε υποχρέωση ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού.

Ειδικότερα διευκρινίζεται ότι η “QUEST” συμμετέχει στη διαδικασία της Κωτσόβολος, η οποία σε αυτό το στάδιο είναι στη φάση κατάθεσης ενδεικτικών & μη δεσμευτικών προσφορών, έχοντας αντίστοιχα καταθέσει τη δική της ενδεικτική & μη δεσμευτική προσφορά. Έπεται η εξέλιξη της διαδικασίας, συνεπώς δεν είναι βέβαιο ότι η εν λόγω διαδικασία θα οδηγήσει σε οριστική συμφωνία με την QUEST.

Η QUEST θα προβεί, σύμφωνα με το νόμο, αμελλητί, στις απαιτούμενες ανακοινώσεις προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, εάν και εφόσον συναφθεί οιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις