Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

OpenAI: Λανσάρει το ChatGPT Enterprise

Το ChatGPT Enterprise είναι στο ίδιο επίπεδο, από άποψη χαρακτηριστικών, με το Bing Chat Enterprise, την πρόσφατα λανσαρισμένη εκδοχή της Microsoft για μια υπηρεσία chatbot προσανατολισμένη στις επιχειρήσεις.

Η OpenAI, μετά την τεράστια απήχηση του Chat gpt, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ChatGPT Enterprise, μιας επιχειρηματικής έκδοσης της εφαρμογής chatbot της εταιρείας που υποστηρίζεται από AI.

Το ChatGPT Enterprise, το οποίο η OpenAI παρουσίασε για πρώτη φορά σε μια ανάρτηση ιστολογίου νωρίτερα φέτος, μπορεί να εκτελέσει τις ίδιες εργασίες με το Chat gpt, όπως η σύνταξη email, η σύνταξη δοκιμίων και ο εντοπισμός σφαλμάτων κώδικα υπολογιστή. Αλλά η νέα έκδοση προσθέτει επίσης δυνατότητες απορρήτου και ανάλυσης δεδομένων «εταιρικού επιπέδου» πέρα από το vanilla ChatGPT, καθώς και βελτιωμένες επιλογές απόδοσης και προσαρμογής.

Αυτό τοποθετεί το ChatGPT Enterprise στο ίδιο επίπεδο, από άποψη χαρακτηριστικών, με το Bing Chat Enterprise, την πρόσφατα λανσαρισμένη εκδοχή της Microsoft για μια υπηρεσία chatbot προσανατολισμένη στις επιχειρήσεις.

Το ChatGPT Enterprise παρέχει μια νέα κονσόλα διαχειριστή με εργαλεία για τη διαχείριση του τρόπου με τον οποίο οι εργαζόμενοι σε έναν οργανισμό χρησιμοποιούν το Chat gpt, συμπεριλαμβανομένων ενσωματώσεων για καθολική σύνδεση, επαλήθευση τομέα και έναν πίνακα ελέγχου με στατιστικά στοιχεία χρήσης. Τα πρότυπα συνομιλιών με δυνατότητα κοινής χρήσης επιτρέπουν στους υπαλλήλους να δημιουργούν εσωτερικές ροές εργασίας αξιοποιώντας το Chat gpt, ενώ οι πιστώσεις στην πλατφόρμα API της OpenAI επιτρέπουν στις εταιρείες να δημιουργούν πλήρως προσαρμοσμένες λύσεις που υποστηρίζονται από το Chat gpt.

Το ChatGPT Enterprise, επιπλέον, διαθέτει απεριόριστη πρόσβαση στην Προηγμένη Ανάλυση Δεδομένων, τη λειτουργία του Chat gpt παλαιότερα γνωστή ως Code Interpreter, η οποία επιτρέπει στο Chat gpt να αναλύει δεδομένα, να δημιουργεί γραφήματα, να επιλύει μαθηματικά προβλήματα και πολλά άλλα, μεταξύ άλλων από μεταφορτωμένα αρχεία.

Η Προηγμένη Ανάλυση Δεδομένων ήταν προηγουμένως διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητές του ChatGPT Plus, της premium βαθμίδας των 20 δολαρίων ανά μήνα των καταναλωτικών εφαρμογών ιστού και κινητών ChatGPT. To ChatGPT Plus παραμένει, αφού η OpenAI βλέπει το ChatGPT Enterprise ως συμπληρωματικό σε αυτό, λέει η εταιρεία.

Το ChatGPT Enterprise τροφοδοτείται από το GPT-4, το κορυφαίο μοντέλο AI της OpenAI, όπως και το ChatGPT Plus. Ωστόσο, οι πελάτες του ChatGPT Enterprise έχουν πρόσβαση κατά προτεραιότητα στο GPT-4, παρέχοντας απόδοση διπλάσια από το τυπικό GPT-4 και με ένα εκτεταμένο παράθυρο περιβάλλοντος 32.000 διακριτικών (~ 25.000 λέξεων).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις