Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Σάββατο και Κυριακή στις 11.30 στο ONE CHANNEL για ένα Φθινόπωρο γεμάτο τεχνολογία

Οι πρωταγωνιστές του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας θα μας αποκαλύψουν τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει κανείς για να γίνει επιτυχημένος Startupper

Μπορεί αυτό το καλοκαίρι να έφτασε δυστυχώς στο τέλος του, όμως η τηλεοπτική εκπομπή «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» και ο Γιάννης Διονάτος υπόσχονται να κάνουν αυτό το Φθινόπωρο πιο συναρπαστικό από ποτέ, ταξιδεύοντας σας κάθε Σάββατο στις 11:30 στον μαγικό κόσμο της τεχνολογίας μέσα από τη συχνότητα του ONE CHANNEL.

Όπως κάθε Σάββατο, έτσι και στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ», θα έχουμε ως καλεσμένους μερικούς από τους πρωταγωνιστές του οικοσυστήματος Τεχνολογίας και Καινοτομίας, οι οποίοι θα μας αποκαλύψουν τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει κανείς για να γίνει επιτυχημένος Startupper.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον Τάκη Καραλίβανο, CEO της ΝΗΡΗΙΣ, της εταιρείας που σας δίνει τις απαραίτητες συμβουλές για να φτάσετε στην κορυφή.

Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε μια άκρως εποικοδομητική με τον Σπύρο Μαζαράκη, συνιδρυτή και Γενικού Διευθυντή του Pleiades IoT Innovation Cluster, του σχηματισμού εκείνου που αποτελεί τη συνεργατική δύναμη της ανοιχτής καινοτομίας.

Έπειτα, ο Σταύρος Αντωνιάδης συνιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της Come Together, θα μας παρουσιάσει τον πιο εύκολο, γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο να βρίσκουμε εισιτήρια για live events, με «όχημα» την τεχνολογία.

Τέλος, η Σουζάνα Θεοδωρίδου, Director of Startups στη Startup Pathways, θα μας μιλήσει για το τι μπορούν να κάνουν οι Founders, προκειμένου να αποκτήσουν  τα απαραίτητα εφόδια για να γίνουν ηγέτες στον τομέα τους.

Μη χάσετε λοιπόν ένα ακόμα hi-tech επεισόδιο του τηλεοπτικού «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ » το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 11:30  στο ONE CHANNEL.

Επίσης, όσοι θέλουν μπορούν να δουν την εκπομπή σε επανάληψη την  Κυριακή στις 11:30.

 

«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel

Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30

Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις