Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

RED BULL SHOWRUN BY ALUMIL: Το countdown ξεκινά

Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να δεις τα μονοθέσια που έχουν κατασκευάσει φοιτητικές ομάδες από τέσσερα πανεπιστήμια της Ελλάδας.

Το μεγαλύτερο motorsports show που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα έρχεται σε 10 μόνο μέρες. Ετοιμάσου για το πιο επικό θέαμα!

Η Θεσσαλονίκη στρώνει το έδαφος, η Oracle Red Bull Racing προετοιμάζει την πρωταθλήτρια RB7, ο πρώην οδηγός της Formula 1 Patrick Friesacher φοράει την αγωνιστική του φόρμα, οι Red Bull Driftbrothers τεστάρουν τα λάστιχά τους και ο Aras τελειοποιεί τα κόλπα του πάνω στην GSX600R μηχανή του.

Εσύ; Είσαι έτοιμος για ένα εξωπραγματικό show που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει;

Αν δεν το έχεις κάνει ακόμα, σημείωσε την ημερομηνία 23 Σεπτεμβρίου γιατί το Red Bull Showrun by ALUMIL πλησιάζει! Η ώρα έναρξης είναι 17.00, ωστόσο στις 16.30 θα ξεκινήσει το pre-show όπου οι παρουσιαστές του event, Πάνος Σεϊτανίδης και Ντορέττα Παπαδημητρίου, θα μας καλωσορίσουν και παράλληλα τα οχήματα θα αρχίσουν να ζεσταίνουν τις μηχανές τους.

Με την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης ως συνδιοργανωτή της εκδήλωσης, η Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης θα μεταμορφωθεί σε πίστα για το θρυλικό μονοθέσιο του Sebastian Vettel και η πλατεία μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα μετατραπεί σε ένα απίστευτο experience village με πολλά παιχνίδια και activations από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τι πρόκειται να δεις στο Red Bull Showrun by ALUMIL:

Ταχύτητα, αδρεναλίνη και ο εκκωφαντικός ήχος του μονοθεσίου θα κατακλύσουν την πόλη, ωστόσο η RB7 δεν θα είναι το μοναδικό highlight του γενικότερου υπερθεάματος.

Σου έχουμε ήδη μιλήσει για τους Red Bull Driftbrothers, τους Elias & Johannes Hountondji οι οποίοι θα κάψουν λάστιχο με τις G82 BMW M4 και τον Λιθουανό Arūnas ‘Aras’ Gibieža, έναν από τους πιο γνωστούς freestyle riders στον κόσμο, ο οποίος θα καταπλήξει το κοινό με τα stunts του πάνω στην μηχανή του. Ωστόσο σου έχουμε τρεις ακόμα εκπλήξεις οι οποίες είμαστε σίγουροι ότι θα σε συναρπάσουν.

Πέρα από τα οχήματα που θα βρεθούν στην πίστα, θα έχουμε παράλληλα και ένα συναρπαστικό show στον αέρα με ελιγμούς που κόβουν την ανάσα από το ακροβατικό ελικόπτερο των Flying Bulls, το αεροπλάνο Zivko Edge 540 με τον Dario Costa, πιλότο, πρωταθλητή του Red Bull Air Race και κάτοχο του Ρεκόρ Γκίνες για «Το μακρύτερο τούνελ που διανύθηκε με αεροπλάνο: 1,610μ», αλλά και τον Δημήτρη Κολλιάκο, Red Bull αθλητή και παγκόσμιος πρωταθλητή στο paramotor. Όλα τα acts θα υλοποιηθούν βάσει αυστηρών guidelines και πρωτοκόλλων από αντίστοιχα show του εξωτερικού.

Οι πύλες για τις κερκίδες ανοίγουν στις 15.00 οπότε σε συμβουλεύουμε να έρθεις από νωρίς για να βρεις καλή θέση στο event.

Πάμε τώρα να θυμηθούμε τι θα γίνει στο experience village:

Μπορεί το show να αρχίζει στις 17.00, αλλά το experience village θα ανοίξει τις πόρτες του από τις 09.00 το πρωί και θα παραμείνει ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια του event.

Καθώς θα περιηγείσαι στον χώρο θα δεις: το αυθεντικό paddock της Oracle Red Bull Racing με τους μηχανικούς της ομάδας να ετοιμάζουν το μονοθέσιο, τα Red Bull Racing Simulators τα οποία θα βγάλουν από μέσα σου τον πιλότο που έκρυβες, το Red Bull Pit Stop Challenge που θα τεστάρει τις ικανότητές σου να αλλάζεις τα ελαστικά ενός μονοθεσίου, το Red Bull Reaction Challenge που θα δοκιμάσει τα αντανακλαστικά σου, ενώ στο Red Bull Trivia Booth θα ανακαλύψεις μέχρι που φτάνουν οι γνώσεις σου για τον κόσμο της F1.

Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να δεις τα μονοθέσια που έχουν κατασκευάσει φοιτητικές ομάδες από τέσσερα πανεπιστήμια της Ελλάδας, θα μπορείς να αγοράσεις merchandise της Oracle Red Bull Racing αλλά και του event, και φυσικά ανά πάσα ώρα και στιγμή να κάνεις “refuel” με φαγητό και άφθονο παγωμένο Red Bull, ακούγοντας στα decks τους Street Outdoors.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις