Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα AirPods Pro: Μεγαλύτερη αντοχή στη σκόνη και με θύρα USB-C

Νέα χαρακτηριστικά για τα νέα AirPods Pro και με θήκη φόρτισης USB-C.

Έρχονται τα AirPods Pro με μερικά νέα χαρακτηριστικά που πρόκειται να χαροποιήσουν τους χρήστες τους αλλά και με θήκη φόρτισης USB-C.

Η Apple, μέσω νέου δελτίου τύπου, ανακοίνωσε ότι τα ενημερωμένα AirPods Pro δεύτερης γενιάς θα υποστηρίζουν ήχο χωρίς απώλειες 20-bit, 48 kHz με εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση, όταν τα ακουστικά συνδεθούν με το νέο headsetVision Pro της Apple που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024.

Όπως αναφέρει η εταιρία: «Όταν το Apple Vision Pro γίνει διαθέσιμο στις ΗΠΑ στις αρχές του επόμενου έτους, οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν την πιο προηγμένη ασύρματη εμπειρία ήχου στη βιομηχανία με τα νέα AirPods Pro για εξαιρετική ψυχαγωγία, παιχνίδια, κλήσεις FaceTime και πολλά άλλα»

Ακόμη, τα ενημερωμένα AirPods Pro θα έχουν πρόσθετη αντοχή στη σκόνη με πιστοποίηση IP54, τόσο για τα ακουστικά όσο και για τη θήκη φόρτισης. Επισημαίνεται ότι είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία με τιμή 249$ και θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα από την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, ενώ η εταιρία δεν πουλάει τη θήκη φόρτισης USB-C ξεχωριστά.

Τέλος, η Apple διέκοψε την κυκλοφορία στα AirPods Pro με θήκη Lightning.

 

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις