Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Λίγες ώρες έμειναν για τις εγγραφές στο δωρεάν Startup School της Startup Pathways

Το Startup School είναι ένα online διήμερο εντατικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που απευθύνεται σε idea phase or MVP startup founders, early entrepreneurs, ή γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις σε σχέση με την επιχειρηματικότητα.

Σε λίγες ώρες κλείνουν οι εγγραφές στο Startup School, το αγαπημένο community & training program για startups της Startup Pathways, το οποίο επιστρέφει για 4η φορά, με την χορηγική υποστήριξη της Workadu.

Μετά την επιτυχία των τριών πρώτων προγραμμάτων, η Startup Pathways ανακοίνωσε το 4ο Startup School στις 20-21 Σεπτεμβρίου 2023, με training sessions από top επαγγελματίες της αγοράς και συζητήσεις με κορυφαίους επιχειρηματίες και scaleuppers.

Η Σουζάνα Θεοδωρίδου, Managing Director της Startup Pathways, δήλωσε σχετικά: Η Startup Pathways είναι ο πρώτος οργανισμός στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με τον startupper ως άνθρωπο, και όχι με την επιχειρηματική ιδέα. Στο πλαίσιο αυτό, είναι μεγάλη μας χαρά που διοργανώνουμε για ακόμη μια φορά το Startup School, το πρόγραμμα που έχει εκπαιδεύσει μέχρι σημερα περισσότερους από 300 startuppers. Στο συγκεκριμένο Startup School, το οποίο πραγματοποιείται με τη στήριξη της Workadu, φιλοξενούμε καταξιωμένους επιχειρηματίες της ελληνικής και ξένης αγοράς που θα μοιραστούν την εμπειρία τους και να εμπνεύσουν νέους και επίδοξους startuppers.

Ο Φρατζής Καραγιάννης, co-founder & CTO της Workadu, σημείωσε τα παρακάτω: Ξεκινώντας και οι ίδιοι ως startuppers, στη Workadu γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όσοι επιχειρούν στο χώρο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Γι’αυτό και με κάθε ευκαιρία υποστηρίζουμε τους νέους επιχειρηματίες στα πρώτα τους βήματα, κάτι που άλλωστε κάνουμε πολλά χρόνια τώρα και με τα τεχνολογικά προϊόντα που αναπτύσσουμε.

Το Startup School είναι ένα online διήμερο εντατικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που απευθύνεται σε idea phase or MVP startup founders, early entrepreneurs, ή γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις σε σχέση με την επιχειρηματικότητα.

Στόχος του Startup School είναι, μέσα από training sessions, expert panels και fireside chats, να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την επιτυχημένη ανάπτυξη της επιχείρησής τους, αλλά και για τη δική τους προσωπική εξέλιξη.

Η συμμετοχή στο Startup School είναι δωρεάν. Πρόλαβε τη θέση σου σε αυτό το registration link.

Το φετινό Startup School υλοποιείται με την χορηγική υποστήριξη της Workadu, της κορυφαίας εταιρείας τεχνολογίας που προσφέρει ολοκληρωμένο next-generation DYI business management system. Μέσα από ισχυρά και καινοτόμα εργαλεία, η Workadu συμβάλλει στην αυτοματοποίηση των καθημερινών εργασιών κάθε επιχείρησης.

Αναλυτικά η Agenda του 4th Startup School by Startup Pathways είναι η ακόλουθη:

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, 2023
10:00-10:15 Opening by Souzana Theodoridou, Managing Director, Startup Pathways
10:15-10:30 Welcome remarks by Dimitris Papadimitriou, Managing Director, Business Pathways
10:30- 11:45 The non-charming side of being a CEO by Fratzis Karagiannis, Co-Founder & CTO, Workadu
11:45-12:00 Break
12:00- 13:00 How startup founders can use social media to develop their personal brand, Angelos Pergelas, Social Media Consultant
13:00-14:00 Co-founder: to have or not to have?, Panel Discussion with Valia Papadimitriou, Founder & CEO, Deva and Haris Lalatsis, Founder, ierax analytix – moderator: Dimitris Papadimitriou, Managing Director, Business Pathways
14:00-14:30 Fireside Chat between Souzana Theodoridou, Managing Director, Startup Pathways, & Alexia Kotsi, Co-Founder, FunkMartini

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, 2023
10:00-10:15 Opening by Souzana Theodoridou, Managing Director, Startup Pathways
10:15-10:30 Welcome remarks by Ellie Diakanastasi, Executive Director, Elevate Greece
10:30-11:45 Pitching with Influence, Training by Dimitris Papadimitriou, Managing Director, Business Pathways
11:45-12:00 Break
12:00-13:00 Influencing Tips during Networking, Apostolia Tekidou, Trainer, Business Pathways
13:00-14:00 Dragons Den Teams Panel Discussion with Dominikos Pritis, Founder & CEO, MyRoomie and Christos Raftogiannis, Founder & CEO, CityCrop – moderator Souzana Theodoridou, Managing Director, Startup Pathways
14:00- 14:30 Fireside Chat between Souzana Theodoridou & Kostantinos Faliagkas, Co- Founder & CTO, Wealthyhood

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις