Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Νέο επεισόδιο με AI περιπέτειες το Σάββατο και την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL

Στο επεισόδιο του Σαββάτου θα γνωρίσουμε το Κολλέγιο που βγάζει Startuppers, θα μιλήσουμε για τεχνητή νοημοσύνη, για παραλίες, αλλά και για... φρέσκα ψάρια με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!

Ο τηλεοπτικός «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» και ο Γιάννης Διονάτος έρχονται το Σάββατο στις 11:30 στην τηλεόραση του ONE CHANNEL με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο περιπέτειες καινοτομίας.

Όπως όλοι και όλες γνωρίζουμε μία είναι η έννοια που πρωταγωνίστησε φέτος στον κόσμο της τεχνολογίας και αυτή δεν είναι άλλη από την τεχνητή νοημοσύνη. Οι δυνατότητες του ChatGPT, αυτού του απίστευτου ψηφιακού βοηθού που δημιούργησε η OpenAI μας άφησαν όλες και όλους με το στόμα ανοιχτό, παράλληλα όμως γέννησαν και πολλούς φόβους. Φόβους για το ενδεχόμενο να χάσουμε τη δουλειά μας, αλλά και γενικότερα για το πως θα μοιάζει το μέλλον μας τα επόμενα χρόνια. Απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα θα επιχειρήσουμε να δώσουμε στην εκπομπή του Σαββάτου συζητώντας με τον Γιώργο Ευστρατιάδη, Managing Director της NoobLabs ΑΙ.

Στη συνέχεια του επεισοδίου θα γνωρίσουμε το Κολλέγιο που βγάζει Startuppers και παρέχει την εκπαίδευση που αίρει τα εμπόδια ανάμεσα στον WANTepreneur και τον ENTRepreneur, μειώνοντας την απόσταση από το όνειρο έως την υλοποίησή του, συνομιλώντας με τον Βασίλη Διονά, General Manager του Athens International College.

Έπειτα, θα συζητήσουμε με τον Τηλέμαχο Τσάτσο, general manager της TILTOM, της εταιρείας που βρίσκεται πίσω από το BeachBooking, την εφαρμογή χάρη στην οποία μπορούμε πάντα να βρίσκουμε την αγαπημένη μας θέση στην παραλία.

Τέλος, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον Μάριο Ευθυμίου της FresCon, της Startup που φροντίζει να έχουμε στο πιάτο μας τα πιο φρέσκα και υγιεινά ψάρια.

Φυσικά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να δουν το επεισόδιο σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL.

Μην χάσετε λοιπόν ένα ακόμα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας!

 

«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις