Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

5η SciFY Academy: «Business Model Canvas για ΜΚΟ»

 

Αύριο, Τετάρτη, 15 Ιουλίου, στις 19.00, στο χώρο του INNOVATHENS, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, όπου συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την ελεύθερη διάχυση της γνώσης με την 5η SciFY Academy με θέμα την «Business Model Canvas για ΜΚΟ».

Η 5η εκδήλωση της SciFY Academy γίνεται με τη συνεργασία του INNOVATHENS και την παρουσίαση θα κάνει ο Δημήτρης Παξιμάδης, μέλος του ΚΕΜΕΛ, όπου θα αναφερθεί στην εξέλιξη του Marketing και πώς το σύγχρονο μοντέλο με κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, μπορεί να αξιοποιηθεί από τους ΜΚΟ. Επίσης θα γίνει ανάλυση του Business Model Canvas (BMC), της δυνατότητας χρήσης του από ΜΚΟ και των αναμενόμενων θετικών αποτελεσμάτων της.

Θα παρουσιαστούν πρακτικές περιπτώσεις εφαρμογής του BMC σε ΜΚΟ και θα γίνει ανάλυση της μεθοδολογίας για fundraising, με μελέτη παραδείγματος σύγχρονης καμπάνιας μιας μεγάλης ΜΚΟ. Μετά την παρουσίαση και την ανοιχτή συζήτηση (Q&A), θα συνεργαστούμε όλοι για το σχεδιασμό του BMC ενός ελληνικού ΜΚΟ.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη, εργαζόμενους και εθελοντές κάθε ΜΚΟ καθώς και σε σπουδαστές σχολών διοίκησης επιχειρήσεων, marketing, οικονομικών σχολών. Φυσικά είναι ανοιχτή και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν αλλά και να εφαρμόσουν ένα στρατηγικό εργαλείο χρήσιμο για κάθε μορφής επιχείρηση.

Όπως κάθε φορά, θα προηγηθεί δεκάλεπτη mini-παρουσίαση όπου θα παρουσιαστεί από την Μαρίσα Αντωνοπούλου η πολύ ενδιαφέρουσα και καινοτόμα προσπάθεια της μη-κερδοσκοπικής εταιρείας AFI.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις