Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Skroutz και My market διαμορφώνουν τη νέα εποχή του online grocery shopping

Η συνεργασία σηματοδοτεί το νέο εγχείρημα της εταιρείας, το grocery shopping, και το επόμενο βήμα στην παροχή εξαιρετικής αγοραστικής εμπειρίας.

Το Skroutz, το #1 marketplace στην Ελλάδα, προχωρά σε στρατηγικής σημασίας συνεργασία με τα My market. Η συνεργασία σηματοδοτεί το νέο εγχείρημα της εταιρείας, το grocery shopping, και το επόμενο βήμα στην παροχή εξαιρετικής αγοραστικής εμπειρίας.

Το Skroutz μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και ευελπιστεί να αποτελέσει την καθημερινή συνήθεια για κάθε αγορά, αφού ο χρήστης πλέον μπορεί να αγοράσει σε μια μόνο πλατφόρμα τα πάντα μέσα από εκατομμύρια προϊόντα, πάντα απολαμβάνοντας τα οφέλη του Skroutz Marketplace.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ στόχος είναι μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου να έχει επεκταθεί σε όλες τις πόλεις που εξυπηρετεί το e-shop των My market (Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα, Βόλος,
Τρίκαλα, Καλαμάτα). Η αποστολή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά από το δίκτυο διανομής της αλυσίδας, ενώ προσφέρεται και δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 59 ευρώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις