Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Huawei έχει στην κατοχή της πάνω από 120.000 πατέντες παγκοσμίως

Η ιδιοκτησία αυτού του μεγάλου αριθμού πατεντών αποδίδεται στη μακρόχρονη δέσμευση της εταιρείας για την έρευνα και την ανάπτυξη (R&D) νέων τεχνολογικών λύσεων στον τομέα των τηλεπικοινωνιών

Ο κινεζικός τηλεπικοινωνιακός κολοσσός της Huawei έχει στην ιδιοκτησία του περισσότερες από 120.000 εγκεκριμένες πατέντες σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως ανακοίνωσε χθες η εταιρία στη διάρκεια ενός φόρουμ για τα πνευματικά δικαιώματα.

Η ιδιοκτησία αυτού του μεγάλου αριθμού πατεντών αποδίδεται στη μακρόχρονη δέσμευση της Huawei για την έρευνα και την ανάπτυξη (R&D) νέων τεχνολογικών λύσεων στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Κατά την τελευταία δεκαετία, οι συνολικές δαπάνες R&D της Huawei έφτασαν στα 977,3 δισεκατομμύρια γιουάν (125,29 δισεκατομμύρια ευρώ), σύμφωνα με τον Γουάνγκ Τζιανφένγκ που ηγείται του τμήματος δημόσιων και κυβερνητικών ζητημάτων της ίδιας εταιρίας.

Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν στη διάρκεια της ετήσιας διάσκεψης 12th China Intellectual Property Annual Conference που βρίσκεται σε εξέλιξη στην πόλη Τζινάν, την πρωτεύουσα της επαρχίας Σαντόνγκ, στα ανατολικά της Κίνας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις