Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Coca-Cola: Νέο εργοστάσιο 260 εκατ. ευρώ στην Κίνα

Το εργοστάσιο έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί και να τεθεί σε λειτουργία στα τέλη του 2025.

Η κατασκευή ενός νέου εργοστασίου της Swire Coca-Cola, εμφιαλωτή της Coca-Cola, με επένδυση 260 εκατομμυρίων ευρώ ξεκίνησε την Τετάρτη στο Suzhou, στην επαρχία Jiangsu της ανατολικής Κίνας.

Καλύπτοντας έκταση 116.000 τετραγωνικών μέτρων, το νέο εργοστάσιο θα αναπτυχθεί σε ένα σύγχρονο εργοστάσιο που ενσωματώνει την παραγωγή, τη διανομή και την περιφερειακή έδρα πωλήσεων στην ανατολική Κίνα. Το εργοστάσιο έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί και να τεθεί σε λειτουργία στα τέλη του 2025.

Σύμφωνα με τον Dang Jian, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Swire Coca-Cola Chinese Mainland, το νέο εργοστάσιο θα ενσωματώσει υπηρεσίες cloud και τεχνολογία μεγάλων δεδομένων και θα ενσωματώσει την έννοια της πράσινης παραγωγής και παραγωγής χαμηλών εκπομπών άνθρακα για να ηγηθεί της ψηφιοποίησης και του πράσινου μετασχηματισμού της βιομηχανίας.

Εξοπλισμένο με προηγμένες γραμμές παραγωγής στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, το νέο εργοστάσιο θα υιοθετήσει ένα εξαιρετικά αυτοματοποιημένο σύστημα πληροφοριών παραγωγής και σύστημα διαχείρισης ποιότητας για ολοκληρωμένη διαχείριση ροής πληροφοριών, εφαρμόζοντας παράλληλα υπηρεσίες cloud και μεγάλα δεδομένα για την πραγματοποίηση συνεργασίας ανθρώπου-μηχανής. Το νέο εργοστάσιο θα χρησιμοποιεί επίσης πράσινα δομικά υλικά και ανακυκλώσιμα υλικά. Ως ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους εμφιάλωσης Coca-Cola στον κόσμο, η Swire Coca-Cola λειτουργεί 25 εργοστάσια στην ηπειρωτική Κίνα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις