Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η ιταλική Jakala εξαγοράζει την Roibox

Η εξαγορά στοχεύει στην ενίσχυση της αφοσίωσης των πελατών και στη βελτιστοποίηση της διαφημιστικής καμπάνιας με την ενσωμάτωση των προϊόντων δεδομένων της Roibox.

 

Η Roibox, πάροχος γεωχωρικών αναλύσεων για ψηφιακή διαφήμιση με έδρα τη Ρίγα, εξαγοράστηκε από την ιταλική εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων και υπηρεσιών Jakala. Τα οικονομικά στοιχεία της συμφωνίας παραμένουν άγνωστα, αλλά πηγές κοντά στο θέμα δείχνουν ότι η Jakala έχει αποκτήσει πλειοψηφικό μερίδιο στη Roibox στο 53%.

Η εξαγορά της Roibox συμπληρώνει περαιτέρω την προσφορά προϊόντων της Jakala και αναμένεται να ενσωματώσει πλήρως τη διαφημιστική πλατφόρμα της πρώτης που εστιάζει στα δεδομένα τοποθεσίας. Οι πελάτες της Jakala θα μπορούν να αξιοποιήσουν εδαφικά δεδομένα, δεδομένα (μέσω API) από εταιρείες όπως η Google, η Meta, οι πλατφόρμες προγραμματισμού, οι συνδεδεμένες τηλεοράσεις σε μία ολοκληρωμένη λύση σχεδιασμού ψηφιακών μέσων.

Επιπλέον, η ενσωμάτωση της σουίτας προϊόντων δεδομένων της Roibox στοχεύει στην αύξηση των αποτελεσμάτων απόδοσης σε διάφορες περιπτώσεις χρήσης, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της αφοσίωσης των πελατών, τη βελτιστοποίηση της διαφημιστικής καμπάνιας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις