Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

A.I Summit: Έρχεται στις 2 Νοεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών

Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία για επαγγελματίες και ενδιαφερόμενους να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να εφαρμοστεί πρακτικά και επιτυχώς για την προώθηση των επιχειρήσεων τους.

 

Το A.I Summit από το Product-Led Hub, έρχεται στις 2 Νοεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών για να παρουσιάσει τεχνολογίες και στρατηγικές επόμενης γενιάς από τον κόσμο της Τεχνητής Νοημοσύνης. Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία για επαγγελματίες και ενδιαφερόμενους να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να εφαρμοστεί πρακτικά και επιτυχώς για την προώθηση των επιχειρήσεων τους.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) έχει γίνει ένας αναπόσπαστος πυλώνας της σύγχρονης τεχνολογίας, διεισδύοντας σε κάθε στοιχείο της καθημερινότητας και των επιχειρησιακών λειτουργιών. Παρέχει αυξημένες δυνατότητες στην ανάλυση δεδομένων, στην αυτοματοποίηση διαδικασιών και στη δημιουργία προσαρμοσμένων λύσεων. Παρόλα αυτά, φέρει επίσης πολλές προκλήσεις, όπως η δεοντολογία, η προστασία δεδομένων και η ασφάλεια. Η σημερινή εποχή απαιτεί συνεχή έρευνα και καινοτομία για την εξερεύνηση του πλήρους δυναμικού της.

Τι να περιμένετε

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα μπορείτε να παρακολουθήστε συνεδριάσεις διάρκειας 20-30 λεπτών σχετικά με πρακτικές του Α.Ι., business intelligence, Chat GPT conversational A.I., Generative A.I., machine learning κ.α. από ηγέτες του κλάδου και κορυφαίους ομιλητές. Ενώ επίσης θα πραγματοποιηθούν μίνι εργαστήρια για την πρακτική εφαρμογή του.

Στην agenda ξεχωρίζουν ομιλίες από ηγέτες του χώρου όπως του κου Stijn Schuermans CPO, Satori Analytics του οποίου η ομιλία θα έχει τίτλο, Learnings from Deploying Enterprise Open AI, ο κος Ιωάννης Γκέκας, Data & AI Managing Director, Accenture όπου θα αναφερθεί στον ρόλο του artificial intelligence in the space economy, του κου Στάθη Ονάσογλου Principal, Fintech Industry, Google και της κας Ναντίν Καραλή, Commercial Director, Corporate Accounts & SMB, Greece, Cyprus, Malta at Microsoft καθώς και ομιλητών από εταιρείες όπως η Deloitte και PWC.

Το συνέδριο αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 500 επαγγελματίες από τον τομέα των επιχειρήσεων, product management, software engineering και των data analysts για να συζητήσουν και να εξερευνήσουν την υπεύθυνη υιοθέτηση της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης.

Στο A.I Summit by Product-Led Hub, θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να βυθιστείτε στον κόσμο της Τεχνητής Νοημοσύνης, να εξερευνήσετε τεχνολογίες κορυφαίας κλάσης και να ανακαλύψετε πώς το AI μπορεί να ενισχύσει την επιχείρησή σας, στοχεύοντας στην αύξηση της απόδοσης και της ανταγωνιστικότητας.

Πως να συμμετέχετε

Παρακαλούμε επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο https://bit.ly/3PliNED για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες εγγραφής.

ΧΟΡΗΓΟΙ: Platinum Sponsor Accenture, Gold Sponsor Satori Analytics, Silver Sponsor Novibet & Cegeka

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις