Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Το Σάββατο στις 11.30 στο ONE CHANNEL ένα επεισόδιο – ύμνος στη γυναικεία καινοτόμο επιχειρηματικότητα

Biotech, παιχνίδια προσλήψεων, αυτοκίνητα, αλλά και υπερ-μοντέρνα επιχειρηματικά γραφεία σήμερα στις 11:30 στο ONE CHANNEL

O τηλεοπτικός «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» και ο Γιάννης Διονάτος έρχονται το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL με ένα νέο επεισόδιο με «πρωταγωνίστρια» τη γυναικεία καινοτομία.

Άλλωστε όπως ήδη γνωρίζουμε, η στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας είναι ένας από τους βασικούς στόχους της πρωτοποριακής αυτής εκπομπής, γι αυτό και στο νέο επεισόδιο θα γνωρίσουμε σπουδαίες γυναίκες που χαράσσουν το μέλλον της τεχνολογίας στη χώρα μας. Ο λόγος για την Ιωάννα Κούκλη, πρόεδρο του Hellenic BioCluster (HBio), αλλά και την Αθηνά Πολίνα Ντόβα, COO και Co-Founder της Owiwi.

Και οι εκπλήξεις φυσικά δεν τελειώνουν εδώ. Όλοι μας σίγουρα αγαπάμε τα ταξίδια, αυτό που δεν αγαπάμε είναι το να ψάχνουμε μέσο για να πάμε και να φύγουμε από το αεροδρόμιο. Στο επεισόδιο του Σαββάτου όμως σας έχουμε τη λύση, καθώς θα γνωρίσουμε τον Κώστα Παντή, Executive Director της Car ‘n Motion, της εταιρείας που προσφέρει ενοικίαση αυτοκινήτου…αλλιώς!

Τέλος, ο Γιάννης Γελάσης, CEO των Business Center Offices (BCO) θα μας «ξεναγήσει» στα πιο μοντέρνα επιχειρηματικά γραφεία της Αθήνας και θα μας μάθει πως μπορούμε να εξασφαλίσουμε τον δικό μας χώρο σε αυτά.

 

«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις