Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

PandasAI: “Σήκωσε” 1,1 εκατ. δολάρια 

Η επένδυση έχει στόχο να βοηθήσει τον ιδρυτή Gabriele Venturi να προχωρήσει σε μια σειρά προσλήψεων προκειμένου να απογειώσει την επιχείρηση.

Η PandasAI, μια γερμανική startup που δημιουργεί έναν βοηθό AI για την ανάλυση δεδομένων, συγκέντρωσε 1,1 εκατομμύρια δολάρια σε έναν γύρο χρηματοδότησης Pre-Seed. Η επένδυση έχει στόχο να βοηθήσει τον ιδρυτή Gabriele Venturi να προχωρήσει σε μια σειρά προσλήψεων προκειμένου να απογειώσει την επιχείρηση.
Ο γύρος Pre-Seed πραγματοποιήθηκε μέσω της Runa Capital του Λουξεμβούργου, της Episode1 με έδρα το Λονδίνο και της Vento, του ιταλικού βραχίονα της εταιρείας χαρτοφυλακίου της οικογένειας Agnelli, Exor Ventures.

Η PandasAI έχει ενσωματώσει μια παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη στα ευρέως χρησιμοποιούμενα panda της βιβλιοθήκης ανάλυσης δεδομένων Python.

Ουσιαστικά, η PandasAI, ένα έργο ανοιχτού κώδικα υπό την άδεια του MIT, χρησιμοποιεί το pandas llm, μια βιβλιοθήκη Python που επεκτείνει τα πάντα για να επιτρέψει την αναζήτηση συνόλων δεδομένων, για να κάνει τις προτροπές καλύτερες και πιο αποτελεσματικές.

Αφού συγκέντρωσαν μεγάλη προσοχή στο GitHub και συγκέντρωσαν περισσότερα από 8.600 αστέρια, σύμφωνα με την PandasAI, αρκετές μη αποκαλυφθείσες εταιρείες του Fortune 500 προσέγγισαν την startup για να ξεκινήσουν την ανάπτυξη αρκετών πιλοτικών έργων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις