Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Renault: Τερματίζει τις κοινές συμφωνίες αγοράς με τη Nissan

Η νέα δομή θα εξασφαλίσει ταχύτερες αποφάσεις και επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα σε διάφορες διαστάσεις: αγορές, τεχνολογίες, οχήματα και πέραν αυτών, για να υποστηρίξει την υλοποίηση των κοινών έργων της Συμμαχίας για την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και την Ινδία.

Η Renault τερματίζει τις κοινές συμφωνίες αγοράς με τους εταίρους της συμμαχίας Nissan και Mitsubishi με σκοπό να έχει μια πιο ευέλικτη δομή που μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις πιο γρήγορα.

Η κίνηση στοχεύει στην καλύτερη προσαρμογή στις αγορές αυτοκινήτων που γίνονται όλο και πιο περιφερειακές λόγω διαφορών στους κανονισμούς, όπως η ηλεκτροκίνηση και η συνδεσιμότητα, σύμφωνα με τη Renault. Μέχρι το τέλος του 2023, ο οργανισμός αγορών της συμμαχίας θα μεταβεί από ένα τυποποιημένο παγκόσμιο μοντέλο προς μια συνεργασία με γνώμονα το έργο.

“Η κορυφαία εταιρεία ενός δεδομένου έργου θα έχει την αυτονομία να καθορίσει τις προδιαγραφές και τις διαδικασίες που ταιριάζουν με τις απαιτήσεις προϊόντων κάθε εταιρείας, ενώ συμμορφώνεται με τους κανονισμούς για τη σχετική περιοχή”, δήλωσε η Renault.

Η νέα δομή θα εξασφαλίσει ταχύτερες αποφάσεις και επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα σε διάφορες διαστάσεις: αγορές, τεχνολογίες, οχήματα και πέραν αυτών, για να υποστηρίξει την υλοποίηση των κοινών έργων της Συμμαχίας για την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και την Ινδία. Επίσης, θα αξιοποιήσει τα γεωγραφικά πλεονεκτήματα κάθε εταίρου, τους τεχνικούς πόρους και την τεχνογνωσία της αγοράς για να υποστηρίξει τα αντίστοιχα στρατηγικά του σχέδια», πρόσθεσε η δήλωση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις