Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Elon Musk: Στρέφει το βλέμμα στην αγορά gaming;

Η ζωντανή μετάδοση με τον  Elon Musk στο X, πρώην Twitter, να παίζει Diablo IV, διήρκεσε 52 λεπτά, εκ των οποίων τα πρώτα δώδεκα είχαν να κάνουν με τη σωστή ρύθμιση της ροής, με έναν υπάλληλο να βοηθά τον Musk .

Ο Elon Musk έκανε ζωντανή μετάδοση παίζοντας Diablo IV αργά την Κυριακή σε μια δοκιμή της ικανότητας του κοινωνικού του δικτύου να χειρίζεται τη ροή παιχνιδιών.

Η ζωντανή μετάδοση με τον  Elon Musk στο X, πρώην Twitter, να παίζει Diablo IV, διήρκεσε 52 λεπτά, εκ των οποίων τα πρώτα δώδεκα είχαν να κάνουν με τη σωστή ρύθμιση της ροής, με έναν υπάλληλο να βοηθά τον Musk . Το X έδειξε ένα μέγιστο ταυτόχρονο κοινό 1.300 θεατών, με 20.000 συνολικά μέχρι το τέλος.

Ο Musk και η διευθύνουσα σύμβουλος της X, Linda Yaccarino, προσπάθησαν να αναδιαμορφώσουν τον σύντομο ιστότοπο σε μια μεγαλύτερη και ευρύτερη υπηρεσία που περιλαμβάνει βίντεο μεγάλου μήκους και πληρωμές παράλληλα με τις παραδοσιακές λειτουργίες κοινωνικών δικτύων. Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης είπε ότι η ροή παιχνιδιών είναι τώρα ζωντανή στο X, αλλά περίπλοκη στη ρύθμιση. Οι θεατές που θέλουν να σχολιάσουν τις ροές θα πρέπει να έχουν συνδρομές, είπε.

Η ροή του Diablo της Activision Blizzard Inc. ως δοκιμαστική περίπτωση υποδηλώνει ότι ο Musk ελπίζει να πάρει μέρος της αγοράς ροής παιχνιδιών που κυριαρχείται επί του παρόντος από το Twitch της Amazon.com Inc. Το X επιτρέπει πλέον στους συνδρομητές που πληρώνουν να μοιράζονται τα έσοδα από διαφημίσεις από τις αναρτήσεις τους, γεγονός που μπορεί να δελεάσει ορισμένους streamers του Twitch απογοητευμένους με τις πολιτικές δημιουργίας εσόδων της υπηρεσίας Amazon.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις