Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Vodafone Business: Εξειδικευμένες ψηφιακές λύσεις στην 9 η Διεθνή Έκθεση Logistics – Εφοδιαστική Αλυσίδα

Είναι αξιοσημείωτο ότι το χαρτοφυλάκιο “Beyond connectivity” του Vodafone Business ενισχύεται διαρκώς, με προηγμένες υπηρεσίες IoT και ICT που διευκολύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων και τις βοηθούν να μειώσουν τα λειτουργικά τους κόστη και να γίνουν πιο παραγωγικές.

Το Vodafone Business έδωσε δυναμικό παρών στην 9 η Διεθνή Έκθεση για την Εφοδιαστική Αλυσίδα και τα Logistics, παρουσιάζοντας τις εξειδικευμένες λύσεις του για την ψηφιοποίηση του κλάδου. Άλλωστε, η Vodafone στηρίζει ενεργά με καινοτομία και εξειδικευμένη συμβουλευτική τον κλάδο των Logistics, αναγνωρίζοντας στην πράξη την στρατηγική του σημασία και τον καθοριστικό του ρόλο για την συνέχεια και την εύρυθμη λειτουργία της οικονομίας.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το χαρτοφυλάκιο “Beyond connectivity” του Vodafone Business ενισχύεται διαρκώς, με προηγμένες υπηρεσίες IoT και ICT που διευκολύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων και τις βοηθούν να μειώσουν τα λειτουργικά τους κόστη και να γίνουν πιο παραγωγικές.

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τα Logistics, οι διαθέσιμες λύσεις Internet of Things δίνουν τη δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις, μεταξύ άλλων, να διαχειρίζονται εξ αποστάσεως και σε πραγματικό χρόνο τους εταιρικούς τους στόλους επιτυγχάνοντας βέλτιστη κατανάλωση καυσίμων, να παρακολουθούν την απόδοση και ορθή λειτουργία του μηχανολογικού τους εξοπλισμού, όπως τη θερμοκρασία σε ψυγεία μεταφοράς ή
αποθήκευσης προϊόντων, να διαχειρίζονται κινητά περιουσιακά στοιχεία, όπως τα εμπορευματοκιβώτια, και ανά πάσα στιγμή να μπορούν να εντοπίζουν τον εξοπλισμό ή τα αντικείμενα που μεταφέρονται ή βρίσκονται αποθηκευμένα σε ένα χώρο.

Το Vodafone Business είναι στρατηγικά τοποθετημένο γύρω από τις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων για ψηφιακή αναβάθμιση και τις υπηρετεί με συνέπεια εδώ και σχεδόν 3 δεκαετίες. Διαθέτει το ευρύτερο χαρτοφυλάκιο επιχειρηματικών λύσεων στην αγορά και απευθύνεται στο σύνολό της, με καινοτόμες τεχνολογίες και υπηρεσίες αιχμής που προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους. Οι λύσεις αυτές παραμετροποιούνται με στόχευση και ευελιξία καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα, από τις ανάγκες ψηφιοποίησης μίας μικρομεσαίας επιχείρησης μέχρι τις σύνθετες απαιτήσεις μιας εταιρείας μεγάλης κλίμακας και διεθνούς δραστηριότητας.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Γιώργος Τζανετάκος, Γενικός Διευθυντής του Vodafone Business: «Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος των Logistics είναι ιδιαίτερα σύνθετες και προκύπτουν, όπως γίνεται αντιληπτό, από πολλούς αστάθμητους παράγοντες που συχνά βρίσκονται πέρα από τον έλεγχο των εταιρειών. Σε τέτοιες προκλήσεις απαντούν οι λύσεις του Vodafone Business, που σε μεγάλο βαθμό βασίζονται στην τεχνολογία του Internet of Things, έχοντας στον πυρήνα τους τα μεγάλα διακυβεύματα της εποχής μας – τη βέλτιστη διαχείριση των πόρων, την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των επιχειρήσεων».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις