Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Samsung Galaxy SmartTag 2: Οι χρήστες εντοπίζουν τα πολύτιμα αντικείμενά τους απλά

Με τις βελτιώσεις σε σχεδιασμό και χρηστικότητα, δημιουργούνται ακόμα περισσότερες ευκαιρίες χρήσης της συσκευής.

 

Το Galaxy SmartTag2 έρχεται με αναβαθμίσεις στη σειρά Galaxy SmartTag, που επιτρέπουν νέους και βελτιωμένους τρόπους παρακολούθησης των πολύτιμων αντικειμένων των χρηστών. Με τις βελτιώσεις σε σχεδιασμό και χρηστικότητα, δημιουργούνται ακόμα περισσότερες ευκαιρίες χρήσης της συσκευής.

Τα διαισθητικά χαρακτηριστικά καθιστούν την εύρεση χαμένων αντικειμένων εύκολη

Η ολοκαίνουργια λειτουργία Lost Mode2 του Galaxy SmartTag2 επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο SmartTag μέσω απλού μηνύματος. Στη συνέχεια, όποιος βρει το αντικείμενο με το Galaxy SmartTag2 μπορεί να χρησιμοποιήσει το συμβατό smartphone του για να σαρώσει το SmartTag2 και να δει το μήνυμα με τα στοιχεία επικοινωνίας του ιδιοκτήτη. Αυτό σημαίνει ότι εάν το Galaxy SmartTag 2 τοποθετηθεί στο κολάρο ενός κατοικίδιου, θα μπορούσε να αποτελέσει την κατάλληλη λύση, ώστε το κατοικίδιο να έχει πάντα το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη πάνω του. Το Lost Mode λειτουργεί με οποιοδήποτε smartphone που διαθέτει αισθητήρα NFC και πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο.

Το Galaxy SmartTag2 παρέχει, πλέον, μια βελτιωμένη λειτουργία προβολής πυξίδας, αναβαθμίζοντας την εμπειρία του χρήστη με βέλη που δείχνουν την κατεύθυνση και την απόσταση του Galaxy SmartTag2 από εκείνον. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε οποιοδήποτε Galaxy smartphone με υποστήριξη UWB, όπως το Galaxy S23 Ultra3.

Επιπλέον, η εφαρμογή SmartThings Find έχει αναβαθμιστεί με νέα καταχωρημένα Galaxy SmartTags που εγκαθιστούν, πλέον, μια συντόμευση της εφαρμογής στο smartphone του χρήστη, επιτρέποντάς του να την εκκινεί πιο γρήγορα. Η εφαρμογή διαθέτει, επίσης, προβολή χάρτη σε πλήρη οθόνη και διαισθητικό περιβάλλον εργασίας, γεγονός που κάνει την εμπειρία του χρήστη ακόμα πιο απρόσκοπτη.

Επίσης, όταν οι χρήστες αλλάξουν Galaxy smartphone, το SmartTag2 συγχρονίζεται αυτόματα με τη νέα συσκευή, μέσω του Samsung λογαριασμού του χρήστη.

Νέες λειτουργίες που συμβάλλουν στη μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας

Οι χρήστες μπορούν, πλέον, να απολαμβάνουν το Galaxy SmartTag2 για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μέσω της νέας λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία είναι διαθέσιμη παράλληλα με τη βελτιωμένη κανονική λειτουργία. Για τους χρήστες που βασίζονται στο SmartTag για τη συνεχή παρακολούθηση των πραγμάτων τους, η Λειτουργία Εξοικονόμησης Ενέργειας είναι η κατάλληλη επιλογή για να διατηρήσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, διασφαλίζοντας, παράλληλα, ότι μπορούν να παρακολουθούν πού βρίσκονται τα πράγματά τους. Με τη Λειτουργία Εξοικονόμησης Ενέργειας, η μπαταρία του Galaxy SmartTag2 διαρκεί πλέον έως και για 700 ημέρες, δηλαδή περισσότερο από το διπλάσιο χρόνο από τα προηγούμενα μοντέλα Galaxy SmartTag. Ακόμα και σε κανονική λειτουργία, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας επεκτείνεται στις 500 ημέρες – μια αύξηση κατά 50% σε σύγκριση με τους προκατόχους του. Με την ευελιξία εναλλαγής μεταξύ των δύο λειτουργιών, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τα πολύτιμα αντικείμενά τους, όπως τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους ή το ποδήλατό τους, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Κομψός σχεδιασμός που ταιριάζει με περισσότερα αντικείμενα

Το νέο συμπαγές μέγεθος του Galaxy SmartTag2 και ο κυκλικός σχεδιασμός του έχουν ως στόχο την ευκολία χρήσης του SmartTag2. Ο μεγάλος μεταλλικός βρόγχος ενισχύει την ανθεκτικότητα του προϊόντος, χρησιμοποιώντας μέταλλο στο εσωτερικό του δακτυλίου για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, που μπορεί να υποστηρίξει αξεσουάρ όπως clips και μπρελόκ. Αυτά τα αξεσουάρ μπορούν, επίσης, να συνδεθούν σε τσάντες και αποσκευές.

Η ανθεκτικότητα του Galaxy SmartTag2 έχει, επίσης, αναβαθμιστεί με την πιστοποίηση IP675 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τα πράγματά τους σε ακόμη πιο δύσκολα περιβάλλοντα, όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων ζώων δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την καθημερινή φθορά της συσκευής από τα μπολ νερού των ζώων τους ή τις βόλτες τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις