Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Gmail: Έρχονται οι αντιδράσεις με emoji στα emails

Από αυτό το μήνα οι προσωπικοί λογαριασμοί Gmail θα δουν το εικονίδιο με την χαμογελαστή φατσούλα κάτω από τα μηνύματα που λαμβάνουν στις mobile εφαρμογές της υπηρεσίας, αλλά και στην έκδοση για desktops.

Μετά από εβδομάδες φημών, η Google ανακοίνωσε επίσημα ότι θα υποστηρίζει τις απαντήσεις – αντιδράσεις με emoji στο Gmail τόσο σε desktop/web όσο και στις εφαρμογές Android και iOS μέχρι το τέλος του μήνα.

Στο επίσημο μπλογκ της η εταιρεία αναφέρει:

«Ξεκινώντας από αυτόν τον μήνα, οι προσωπικοί λογαριασμοί Gmail θα δουν το εικονίδιο με την χαμογελαστή φατσούλα κάτω από τα μηνύματα που λαμβάνουν στις mobile εφαρμογές της υπηρεσίας, αλλά και στην έκδοση για desktops. Πατώντας σε αυτό θα βρίσκουν επιλογές από διάφορα emoji που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως απάντηση – αντίδραση. Σε περίπτωση που κάποιος παραλήπτης έχει ήδη αντιδράσει σε email με emoji, τότε θα μπορείς να προσθέσεις και το δικό σου από επάνω».

Δείτε το βίντεο με τα νέα emoji εδώ

Επιπλέον, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails) που περιέχουν αντιδράσεις με emoji θα εμφανίζονται και σε άλλες υπηρεσίες, όπως το Microsoft Outlook, όπου είστε συνδεδεμένοι στο Google λογαριασμό σας. Φυσικά, θα μπορείς να διαγράψεις τις αντιδράσεις με emoji μετά την αποστολή του email ή πατώντας “Αναίρεση αποστολής” (Undo Send) εντός 5-30 δευτερολέπτων ανάλογα με το χρόνο που έχει οριστεί από τις ρυθμίσεις.

Σημειώνεται ότι η Google σχεδιάζει να προσθέσει αντιδράσεις με emoji σε άλλες υπηρεσίες της, όπως τα Google Sheets στους επόμενους μήνες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις