Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Huawei Europe Enterprise Roadshow 2023 έκανε στάση και στην Ελλάδα

Σε κάθε προορισμό που βρέθηκε, η Huawei παρουσίασε τα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα και υπηρεσίες της σε πελάτες και συνεργάτες προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα τις ανάγκες της αγοράς και να διερευνήσει ευκαιρίες για συνδημιουργία.

Η Huawei, εκ των κορυφαίων κινεζικών εταιρειών στον κλάδο τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών (ΤΠΕ), ξεκίνησε από τον Μάρτιο την ευρωπαϊκή της περιοδεία με το Huawei Europe Enterprise Roadshow 2023, το οποίο την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στο χώρο της Helexpo και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Νίκος Γκάλης.

Όπως ανακοινώθηκε, το Roadshow 2023 έχει ήδη βρεθεί στις: Γαλλία, Πολωνία, Γερμανία, Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Ουγγαρία και την Αυστρία. Σε κάθε προορισμό που βρέθηκε, η Huawei παρουσίασε τα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα και υπηρεσίες της σε πελάτες και συνεργάτες προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα τις ανάγκες της αγοράς και να διερευνήσει ευκαιρίες για συνδημιουργία.

Το εφετινό κεντρικό θέμα του Roadshow ήταν «Digital & Green, Create New Value Together», ενώ όσοι παρευρέθηκαν στο Roadshow είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις πιο πρόσφατες καινοτόμες λύσεις και προϊόντα της. Ιδιαίτερη έμφαση, αυτή τη φορά, δόθηκε στις επικοινωνίες δεδομένων, τα Green All-Optical Campus, τα data centers και άλλες λύσεις για βιομηχανίες όπως η εκπαίδευση, ο ιδιωτικός και δημόσιος τομέας, η υγειονομική περίθαλψη, τεχνολογία ISP, κ.λπ.

Κάποια από τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην εκδήλωση ήταν o ψηφιακός μετασχηματισμός, η πράσινη μετάβαση, η τεχνολογική αξιοπιστία και το οικοσύστημα. Η εταιρεία, στο πλαίσιο αυτό, δεσμεύεται να προωθεί ένα πιο βιώσιμο ψηφιακό μέλλον, καθώς και να αναπτύξει μακροχρόνιες συνεργασίες μεταξύ των βιομηχανιών.

Ο κ. Kevin Wang, Director Huawei Enterprise South Balkan εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για άλλη μία φορά είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα το Huawei Europe Enterprise Roadshow 2023 και να υποδεχτούμε αξιότιμους πελάτες, συνεργάτες και συναδέλφους του κλάδου. Η δέσμευσή μας για την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού και της βιωσιμότητας παραμένει σταθερή. Η Huawei θα συνεχίσει να καινοτομεί και να συμβάλλει με τις λύσεις της στο ψηφιακό και πράσινο μέλλον της χώρας».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις