Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΤΙΤΑΝ Management Summit: Οι εργαζόμενοι ενισχύουν την καινοτομία του Ομίλου

Το φετινό Management Summit του Ομίλου ΤΙΤΑΝ σηματοδότησε την ολοκλήρωση του πρώτου #IdeationChallenge του Ομίλου, μιας πρωτοβουλίας που στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της κουλτούρας καινοτομίας εντός της εταιρείας, οδηγώντας σε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και ανάπτυξη, καθώς και στη βελτίωση της καθημερινότητας.

Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ θέτοντας στο επίκεντρο την καινοτομία, την επιτυχία και την ανάπτυξη, δίνει κίνητρα και ωθεί τους ανθρώπους του, που αποτελούν την καρδιά της εταιρείας, να παρουσιάσουν τις δικές τους ιδέες όπως έγινε και στο φετινό Management Summit του Ομίλου.

#Innovation in action! Το φετινό Management Summit του Ομίλου ΤΙΤΑΝ σηματοδότησε την ολοκλήρωση του πρώτου #IdeationChallenge του Ομίλου, μιας πρωτοβουλίας που στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της κουλτούρας καινοτομίας εντός της εταιρείας, οδηγώντας σε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και ανάπτυξη, καθώς και στη βελτίωση της καθημερινότητας. Στο πλαίσιο του Challenge, όλοι οι εργαζόμενοί σε ολόκληρο τον Όμιλο κλήθηκαν να υποβάλουν καινοτόμες ιδέες που μπορούν να προωθήσουν τις προσφορές των προϊόντων , να βελτιστοποιήσουν τις κατασκευαστικές και λειτουργικές διαδικασίες, να αναβαθμίσουν την ικανοποίηση των πελατών και να βελτιώσουν την εμπειρία στον χώρο εργασίας.

Το καινοτόμο πνεύμα που πλημμύρισε το Συνέδριο έδωσε έμπνευση, μέσα από ιδέες που μπορούν να μεταμορφώσουν τον κόσμο. Οι υπάλληλοί υπέβαλαν 220 προτάσεις σε λιγότερο από 40 ημέρες. Οι 6 καλύτερες βαθμολογίες παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου και το κοινό ψήφισε αυτή που θεωρεί ότι μπορεί να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη αξία για τον Όμιλο ΤΙΤΑΝ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις