Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Homed-IQ: “Σήκωσε” 1 εκατ. ευρώ

Παρέχει μια υπηρεσία ιατρικής διάγνωσης στο σπίτι και μια κορυφαία πλατφόρμα για ολοκληρωμένες υπηρεσίες εργαστηριακών τεστ.

Η εταιρεία medtech Homed-IQ ανακοίνωσε ότι έλαβε χρηματοδότηση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ από την Healthy Capital και ιδιώτες επενδυτές.

Ο Geert Brinkers και ο Robert de Jonge ίδρυσαν την Homed-IQ στην Ολλανδία, μετά από την εμπειρία του de Jonge με τον διαβήτη τύπου 1, εκθέτοντας την πολυπλοκότητα και την αναποτελεσματικότητα των ιατρικών εξετάσεων που ήδη υπάρχουν. Έτσι δημιούργησαν μια υπηρεσία ιατρικής διάγνωσης στο σπίτι και μια κορυφαία πλατφόρμα για ολοκληρωμένες υπηρεσίες εργαστηριακών τεστ.

Η Homed-IQ δραστηριοποιείται στη Γερμανία, το Βέλγιο, την Αυστρία και την Ολλανδία, παρέχοντας μια βελτιωμένη διαδικασία δοκιμών και μια σειρά από υψηλής ποιότητας αυτοχορηγούμενα τεστ υγείας.

Οι ιατρικές εξετάσεις στο σπίτι επιτρέπουν στους ασθενείς να παρακολουθούν βασικές παραμέτρους υγείας που κυμαίνονται από δείκτες αίματος έως γενετικές πληροφορίες και βοηθούν στην έγκαιρη ανίχνευση πιθανών ασθενειών.

Η εταιρεία είναι ανεξάρτητη από εργαστήρια και συνεργάζεται με διάφορους εταίρους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για να προσφέρει μια προηγμένη υπηρεσία τεστ στο σπίτι.

Οι εξετάσεις κυμαίνονται από γενικούς ελέγχους υγείας έως εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις για χρόνιες παθήσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις