Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

EPSILON NET: Κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα στον τομέα της Τεχνολογίας

H τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσης του Ομίλου για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της τεχνολογίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού, συνδυάζοντάς την με την ανθρώπινη ανάπτυξη.

EPSILON NET: Κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα στον τομέα της Τεχνολογίας

Ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει με υπερηφάνεια την κατάκτηση της 1ης θέσης στα Best Workplaces in Technology 2023 στην κατηγορία μεγέθους με 250+ εργαζόμενους, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί τον κορυφαίο εργοδότη στον κλάδο της Τεχνολογίας και της Πληροφορικής στην Ελλάδα! H τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσης του Ομίλου για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της τεχνολογίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού, συνδυάζοντάς την με την ανθρώπινη ανάπτυξη.

Ο Όμιλος EPSILON NET αποτελεί τον μεγαλύτερο πάροχο Business Software & Fintech Solutions στην Ελλάδα και αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά από την απαράμιλλη επαγγελματική εμπειρία και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία που κατέχουν τα πάνω από 1.200 καταρτισμένα στελέχη του. Δέσμευση του Ομίλου είναι να διατηρεί την ανθρωποκεντρική προσέγγισή του, να διαφυλάττει στο ακέραιο τη διατήρηση ενός κοινού οράματος και να εξασφαλίζει προσωπική επαφή με τον κάθε εργαζόμενο για την επίτευξη των στόχων του.

Η αφοσίωση του Ομίλου στην αριστεία και τη δημιουργία ενός καινοτόμου και ευνοϊκού περιβάλλοντος εργασίας, προκύπτει σαφώς από την πολυδιάστατη προσέγγισή του. Έχει υιοθετήσει αρχές ίσης μεταχείρισης, με στόχο τη δημιουργία ενός πολυπολιτισμικού, ανοιχτού και συνεργατικού περιβάλλοντος εργασίας, ενώ παράλληλα δίνει προτεραιότητα στην ευημερία των εργαζομένων, παρέχοντας ευέλικτες ρυθμίσεις εργασίας, προγράμματα ευεξίας και εργονομικούς χώρους εργασίας.

Προσφέρει ολοκληρωμένες ευκαιρίες εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων, παρέχει χρηματοδότηση μεταπτυχιακών σπουδών και έχει δημιουργήσει τη δική του Ακαδημία νέων προγραμματιστών, το Epsilon Net Coding School. Προσφέρει επίσης, ολοκληρωμένα συστήματα αποδοχών και επιδομάτων και εφαρμόζει μια σειρά από πρωτοποριακές παροχές όπως πρόγραμμα Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης, Τράπεζα Αίματος, Ιατροφαρμακευτική Κάλυψη, οικονομική στήριξη σε δύσκολες στιγμές κ.α.

Η Νάσια Σκούντζου, Group HR Director του Ομίλου EPSILON NET δήλωσε: “Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να έχουμε αναδειχθεί ως κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα στον κλάδο της Τεχνολογίας και της Πληροφορικής κατακτώντας την 1η θέση στα Best Workplaces in Technology 2023. Οι συνεχείς επενδύσεις μας στην τεχνολογία, την εκπαίδευση, και την ευημερία των εργαζομένων μας, αποτελούν το ακλόνητο θεμέλιο της επιτυχίας μας, επιβεβαιώνοντας την αντοχή και την εξέλιξή μας μέσα στον χρόνο, οδηγώντας μας στην κορυφή. Ο Όμιλος EPSILON NET δεσμεύεται να συνεχίσει να πρωτοπορεί στον χώρο της τεχνολογίας και να δημιουργεί μια εμπειρία εργασίας που εμπνέει και προάγει την ανάπτυξη των ανθρώπων μας, που με τη δύναμη, το πάθος, τη γνώση, το ταλέντο και τη θέλησή τους, μας κάνουν τον μεγαλύτερο Όμιλο Business Software στην Ελλάδα!”

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις