Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Ένα “ERODIKO” επεισόδιο!

Ο τηλεοπτικός ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ το Σάββατο και σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL

Ο τηλεοπτικός «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» και ο Γιάννης Διονάτος έρχονται το Σάββατο και σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL, με ένα νέο «θεϊκό» επεισόδιο γεμάτο γεύσεις, αρώματα και όχι μόνο!

Πιο συγκεκριμένα, στο νέο επεισόδιο θα μάθουμε το πώς μπορούμε να βγάλουμε αξία από τα απόβλητα, αλλά και το πως θα προφυλάξουμε την εταιρεία μας από απάτες. Ακόμα, μέσα από το νέο αυτό ταξίδι καινοτομίας θα δούμε έναν πολύ έξυπνο τρόπο για να γίνουμε και εμείς επιχειρηματίες.

Ο πρώτος μας καλεσμένος θα είναι ο Άρης Κεφαλογιάννης, VP Sales & Marketing της Olea Fortius, της εταιρείας που εντάσσει τις πολύτιμες ιδιότητες των πολυφαινόλων του ελαιολάδου στη διατροφή των ζώων. Ειδικότερα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα συμπλήρωμα διατροφής για τα ζώα ονόματι olive soluble. Βασικό συστατικό του εν λόγω συμπληρώματος είναι οι πολυφαινόλες, οι οποίες αποτελούν ένα σύμπλεγμα συστατικών που περιέχει ο ελαιόκαρπος με εξαιρετικά ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό.

Στη συνέχεια θα γνωρίσουμε τον Φίλιππο Ζεμπίλα, Founder και CEO της 12GODS, της εταιρείας που φέρνει μια θεϊκή αύρα στο ποτήρι μας. Τι εννοούμε; Θέλοντας να συνθέσει ένα μοναδικό και απρόβλεπτο ψηφιδωτό με τη φύση, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της Ελλάδας, η 12GODS δημιούργησε χαρμάνια βοτάνων σε μία πλήρως βιοδιασπώμενη κάψουλα, συμβατή με μηχανές Nespresso. Στόχος της εταιρείας είναι να επανεισαγάγει τον φυσικό πλούτο των ελληνικών βοτάνων στη σύγχρονη διατροφή και να επαναφέρει την πίστη στη μαγεία και την ευεργετικότητα τους.

Έπειτα, ο Βασίλης Σταματόπουλος, Co-founder της Fraud Line Whistleblowing Services θα σας παρουσιάσει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να προστατεύσετε την εταιρεία σας από φαινόμενα απάτης. Ειδικότερα, ο κ. Σταματόπουλος θα μας μιλήσει για το πως η καινοτόμος ηλεκτρονική πλατφόρμα εμπιστευτικών/ανώνυμων καταγγελιών της Fraud Line, δίνει τη δυνατότητα σε εργαζόμενους που ευαισθητοποιούνται να παρέχουν πληροφορίες για περιστατικά απάτης εύκολα από τον υπολογιστή τους ή το κινητό τους τηλέφωνο.

Τέλος, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον Χρήστο Γιακιμτσούκη, Founder της Overblue, της Startup αλλάζει τους κανόνες στο last-mile delivery. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει αναπτύξει μια έξυπνη ηλεκτρονική της πλατφόρμα, η οποία φέρνει σε επαφή λιανεμπόρους με διανομείς που έχουν μικρά φορτηγά για κατ’ οίκον παραδόσεις προϊόντων εντός των μεγάλων πόλεων.

 

 

«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις