Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

AstroBank: Ανοίγει τον δρόμο προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό με την υποστήριξη της SAP

Το πρωτοποριακό σύστημα RISE συμβάλλει στην επιτάχυνση της καινοτομίας και της επιχειρηματικής ευελιξίας παρέχοντας σημαντικά οφέλη σε επίπεδο λειτουργίας και όχι μόνο

Η AstroBank επιταχύνει τη μετάβασή της σε μια «έξυπνη» επιχείρηση επιλέγοντας πρόσφατα το RISE with SAP, μια «δέσμη» εργαλείων και υπηρεσιών που βασίζονται στο cloud και παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις σε ένα μεγάλο φάσμα αναγκών.

Ως σημαντικό μέρος του χρηματοοικονομικού συστήματος της Κύπρου, η AstroBank επέλεξε μια ευέλικτη πλατφόρμα που αυτοματοποιεί τις καθημερινές διαδικασίες, καθώς μετακινείται σε περιβάλλον cloud με μια ολόκληρη σειρά καινοτομιών και λύσεων.

Το πρωτοποριακό σύστημα RISE with SAP -συμβάλλει στην επιτάχυνση της καινοτομίας και της επιχειρηματικής ευελιξίας παρέχοντας σημαντικά οφέλη σε επίπεδο λειτουργίας και όχι μόνο. Το έργο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2023.

Ο CFO της AstroBank, Ανδρέας Αρτεμίου, δήλωσε: «Το RISE with SAP είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που παρέχει στις επιχειρήσεις όλα τα εργαλεία που χρειάζονται στην πορεία τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Η εφαρμογή της πλατφόρμας αναμένουμε να συμβάλει τόσο στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών όσο και στη μείωση του λειτουργικού κόστους».

Ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος SAP Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας δήλωσε σχετικά: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι απαραίτητος για κάθε είδους επιχειρήσεις και οργανισμούς, στις μέρες μας. Το RISE with SAP προσφέρει μια, καινοτόμα, φιλική προς τον χρήστη και λιγότερο δαπανηρή επιλογή, για άμεση και  αποτελεσματική εφαρμογή. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που η AstroBank, μια από τις πιο δυναμικές τράπεζες της Κύπρου, επέλεξε την πλατφόρμα μας για τον μετασχηματισμό της και θα συνεργαστούμε στενά μαζί τους».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις