Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Quantum Systems: “Σήκωσε” 63,6 εκατ. ευρώ 

Αυτό το κεφάλαιο ανεβάζει τη συνολική χρηματοδότηση για τον κατασκευαστή drone με έδρα το Μόναχο σε πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Η εταιρεία ρομποτικής drone Quantum Systems του Μονάχου ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση του γύρου χρηματοδότησης Series B ύψους 63,6 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό το κεφάλαιο ανεβάζει τη συνολική χρηματοδότηση για τον κατασκευαστή drone με έδρα το Μόναχο σε πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Του γύρου χρηματοδότησης ηγήθηκαν η HV Capital και η DTCP, με συμμετοχή από τις Project A, Thiel Capital, ScaleUp Fonds Bayern, Omnes Capital και Airbus Ventures.

Η Quantum Systems βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης μη επανδρωμένων εναέριων συστημάτων (UAS) ως εταιρεία πληροφοριών εναέριων δεδομένων, που ειδικεύεται σε drones συλλογής δεδομένων πολλαπλών αισθητήρων για κυβερνητικές υπηρεσίες και εμπορικούς πελάτες.

Η Quantum Systems απευθύνεται τόσο στις εμπορικές όσο και στις αμυντικές αγορές. Μεταμορφώνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα σε διάφορους κλάδους, από τη γεωργία έως την εξόρυξη, την επιθεώρηση και την κατασκευή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις