Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Samsung: Παγκόσμιο λανσάρισμα του Temporary Cloud Backup – Απλοποιεί την αναβάθμιση σε νέα συσκευή

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να ανεβάσουν, μέσω του Samsung λογαριασμού τους, τα δεδομένα τους στο Samsung Cloud, στο οποίο διατηρούνται ασφαλή και άμεσα διαθέσιμα για λήψη σε οποιαδήποτε συσκευή. Το Samsung Cloud αποτελεί μια δωρεάν υπηρεσία, χωρίς συνολικό όριο αποθηκευτικής μνήμης, ωστόσο το μέγεθος των μεμονωμένων αρχείων περιορίζεται στα 100GB.

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία του Temporary Cloud Backup, ενός ασφαλούς και εύκολου τρόπου αποθήκευσης και μεταφοράς σημαντικών αρχείων. Το νέο εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την απαραίτητη σιγουριά, όταν οι χρήστες αισθάνονται αβεβαιότητα για την απώλεια των αρχείων τους, όπως φωτογραφίες, βίντεο και άλλα ιδιωτικά αρχεία. Το Temporary Cloud Backup αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της Samsung να προσφέρει ισχυρές, συνδεδεμένες εμπειρίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των χρηστών.

Ο Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της Ομάδας Cloud, Mobile eXperience στη Samsung Electronics, δήλωσε σχετικά: «Το Temporary Cloud Backup παρέχει έναν αξιόπιστο και βολικό τρόπο, ώστε οι χρήστες να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρουν σημαντικές πληροφορίες. Αυτή η αναβαθμισμένη εμπειρία μεταγωγής, η οποία βασίζεται στο Samsung Cloud, στοχεύει να προσφέρει την απαραίτητη σιγουριά στους χρήστες του οικοσυστήματος Samsung Galaxy, ότι τα πολύτιμα δεδομένα τους δεν θα χαθούν, χάρη στη συνδεδεμένη ισχύ του οικοσυστήματος Galaxy».

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να ανεβάσουν, μέσω του Samsung λογαριασμού τους, τα δεδομένα τους στο Samsung Cloud, στο οποίο διατηρούνται ασφαλή και άμεσα διαθέσιμα για λήψη σε οποιαδήποτε συσκευή. Το Samsung Cloud αποτελεί μια δωρεάν υπηρεσία, χωρίς συνολικό όριο αποθηκευτικής μνήμης, ωστόσο το μέγεθος των μεμονωμένων
αρχείων περιορίζεται στα 100GB. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν υπολογιστή ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή αποθήκευσης. Για τη μεταφορά των αρχείων χρειάζεται μόνο να είναι συνδεδεμένοι σε δίκτυο Wi-Fi .

Τα δεδομένα αποθηκεύονται για διάστημα έως και 30 ημέρες από την αρχική ημερομηνία δημιουργίας του αντιγράφου ασφαλείας. Μέσα σε αυτό το διάστημα, οι χρήστες μπορούν να επαναφέρουν τα δεδομένα τους όποτε εκείνοι επιθυμούν. Ταυτόχρονα, όταν πλησιάζει το χρονικό όριο πριν διαγραφούν τα δεδομένα, οι χρήστες λαμβάνουν τη σχετική
ειδοποίηση.

Οι επισκευές και οι αντικαταστάσεις των συσκευών πραγματοποιούνται, πλέον, χωρίς άγχος

Το Temporary Cloud Backup αποτελεί την ιδανική υπηρεσία για τη διασφάλιση της διατήρησης των δεδομένων, σε περιπτώσεις όπως η επισκευή ενός smartphone, όπου οι χρήστες ανησυχούν για πιθανή απώλεια αυτών. Η Samsung εντάσσει, πλέον, το Temporary Cloud Backup, ως μέρος του Maintenance Mode, διασφαλίζοντας τα προσωπικά δεδομένα
σε μια συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών αρχείων στο Secure Folder, από τον οποίο μπορούν οι χρήστες να τα ανακτήσουν μετά από οποιαδήποτε επισκευή.

Επιπλέον, αυτή η δυνατότητα βοηθά τους χρήστες Samsung Galaxy να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους χωρίς το άγχος της αλλαγής συσκευών. Για όσους πρόκειται να αποκτήσουν μια νέα συσκευή, το Temporary Cloud Backup αποτελεί ένα αξιόπιστο και απλό τρόπο μεταφοράς των δεδομένων τους. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας προτού κάνουν πλήρη επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις τη συσκευή τους, γνωρίζοντας ότι μπορούν να τα ανακτήσουν με ευκολία, ανά πάσα στιγμή.

Οι χρήστες που διαμορφώνουν, για πρώτη φορά, τη νέα τους συσκευή, μπορούν να επαναφέρουν τα δεδομένα τους, ως μέρος του Setup Wizard. Ακόμα κι αν παραλείψουν αυτό το στάδιο, μπορούν να βρουν το προσωρινό αντίγραφο ασφαλείας στο Cloud, ανά πάσα στιγμή από το Maintenance Mode ή το Λειτουργία Επαναφοράς, επιτρέποντας τη
δωρεάν και εύκολη επαναφορά, στο χρόνο που τους εξυπηρετεί καλύτερα .

Το Temporary Cloud Backup είναι η πιο πρόσφατη δυνατότητα που προστέθηκε στο Samsung Cloud και περιορίζει τους κινδύνους απώλειας των δεδομένων των χρηστών από χαμένες, κλεμμένες ή σπασμένες συσκευές Samsung Galaxy. Προσφέρει μια ασφαλή, εύκολη και απρόσκοπτη εμπειρία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς
δεδομένων σε συσκευές Galaxy και προστατεύεται από έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων του λογαριασμού Samsung, ώστε οι χρήστες να αισθάνονται σίγουροι ότι η μεταφόρτωση και η επαναφορά των δεδομένων τους βασίζεται σε μια ασφαλή διαδικασία.

Το Temporary Cloud Backup αποτελεί μια από τις διαρκείς προσπάθειες της εταιρείας για τη βελτίωση της εμπειρίας κινητής σε όλο το φάσμα του οικοσυστήματος Galaxy. Η πλήρης παγκόσμια κυκλοφορία του Temporary Cloud Backup θα πραγματοποιηθεί από το φθινόπωρο του 2023 για όλα τα smartphones και τα tablets Samsung Galaxy που λειτουργούν με One UI 6 8 , ξεκινώντας από τα smartphones της σειράς Galaxy S και Z, στην Κορέα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις