Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΣΥΡΕΛΙΑ: Σεμινάριο για επίδοξους επιχειρηματίες στις 23 & 24 Νοεμβρίου στο ΕΒΕΑ

Η θεματολογία του σεμιναρίου «ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΜΕ ΓΝΩΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΒΕΒΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ» επιλέχθηκε, με κυρίαρχο σκοπό να παρουσιάσει & να «επικοινωνήσει» με τους συμμετέχοντες σχεδόν όλα τα θέματα τα οποία πρέπει να απασχολούν κάθε επίδοξο επιχειρηματία, πριν την υλοποίηση της επένδυσης του.

 

Η εταιρεία Συρέλια Σύμβουλοι Επιχ/σεων (Ελλάς) Α.Ε./Seerelia Outsourcing Corp. (Hellas) S.A., υπό την αιγίδα του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων (ΥΠΑΝ), του συνδέσμου βιομηχανιών Αττικής & Πειραιά (ΣΒΑΠ), την ευγενική χορηγία της VODAFONE Α.Ε. & της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ Ι.Κ.Ε. και σε συνεργασία με φορείς οι οποίοι συνδέονται άρρηκτα & δημιουργικά με την επιχειρηματικότητα, (π.χ. νομική & λογιστική εταιρεία, τραπεζικοί οργανισμοί, εταιρεία μάρκετινγκ κ.λ.π.) οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Ιωάννη Τεάζη, διευθύνοντα συμβούλου της Συρέλια Σύμβουλοι Επιχ/σεων (Ελλάς) Α.Ε., να συμμετάσχουν σε μία δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με περιεχόμενο, σκοπιμότητα και κοινωνική διάσταση, υλοποιεί στο ΕΒΕΑ την 23η & 24η του Νοέμβρη, ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΗΜΕΡΟ σεμινάριο, «εφ’όλης της ύλης», το οποίο απευθύνεται σε υποψήφιους επιχειρηματίες.

Η θεματολογία του σεμιναρίου «ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΜΕ ΓΝΩΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΒΕΒΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ» επιλέχθηκε, με κυρίαρχο σκοπό να παρουσιάσει & να «επικοινωνήσει» με τους συμμετέχοντες σχεδόν όλα τα θέματα τα οποία πρέπει να απασχολούν κάθε επίδοξο επιχειρηματία, πριν την υλοποίηση της επένδυσης του.

Οι συμμετέχοντες υποψήφιοι & νέοι επιχειρηματίες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν εισηγήσεις από έμπειρους επαγγελματίες, σε ζητήματα νομικά, φορολογικά, λογιστικά, ανθρώπινου δυναμικού, μάρκετινγκ, outsourcing, franchise, στρατηγικού σχεδιασμού, προσέλκυσης κεφαλαίων, εξαγωγών & νέων τεχνολογιών, να επιβεβαιώσουν την ετοιμότητα τους για το εγχείρημα το οποίο έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν και επιπλέον να οριστικοποιήσουν την «διαδρομή – στρατηγική – σχέδιο δράσης» που θα ακολουθήσουν και τις συνεργασίες & το πνευματικό κεφάλαιο που θα πρέπει να επιστρατεύσουν, ώστε να επιδιώξουν την επιτυχία αποτελεσματικά.

Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια ανάπτυξης δεξιοτήτων, όπως η ηγεσία και πως ασκείται αποτελεσματικά, επιλογή & διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού & η συναισθηματική νοημοσύνη, οι οποίες αναγνωρίζονται ως απαραίτητες δεξιότητες όχι μόνο στην επαγγελματική ζωή αλλά και σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής.

Οι συντελεστές αυτής της πράξης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η οποία φιλοδοξεί να αφήσει έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, είναι οι Seerelia Outsourcing Corp. Hellas S.A. Σύμβουλοι επιχ/σεων, Makris & Associates-Δικηγορική εταιρεία, Δ. Βασίλας & Συνεργάτες Λογιστική εταιρεία, Ελληνική Αναπτυξιακή τράπεζα, Eurobank-ExportGate, Vodafone, Χρυσός Οδηγός, ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ), Ν.Τράντος & Συνεργάτες και η ARMILA CAPITAL.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το αναλυτικό πρόγραμμα και να δηλώσουν συμμετοχή στον ιστότοπο: www.seereliaoutsourcing.com

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις