Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Instagram: Ήρθε η προσθήκη στίχων στα Reels!

Η ανακοίνωση έγινε τόσο από τον επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri όσο και από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Meta, Mark Zuckerberg, μέσα από τα κανάλια IG Updates και Meta στην ίδια την εφαρμογή.

Το Instagram θέλει να ενισχύσει τα reels, και γι’ αυτό λανσάρει νέες δυνατότητες για να ενθαρρύνει τους χρήστες να τα χρησιμοποιούν περισσότερο. Η νέα προσθήκη είναι η δυνατότητα προσθήκης στίχων τραγουδιών κατά την επεξεργασία, όπως γίνεται ήδη στα Stories.

Η ανακοίνωση έγινε τόσο από τον επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri όσο και από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Meta, Mark Zuckerberg, μέσα από τα κανάλια IG Updates και Meta στην ίδια την εφαρμογή. Η λειτουργία προστέθηκε, αφού οι αρμόδιοι διαπίστωσαν ότι οι χρήστες προσέθεταν χειροκίνητα στίχους στα Reels τους.

Για να προσθέσετε στίχους κατά την επεξεργασία των Instagram Reels, πατήστε τη “Μουσική” για να προσθέσετε ένα τραγούδι και στη συνέχεια, σύρετε αριστερά για να προσθέσετε τους στίχους του τραγουδιού. Πρόκειται για μια απλή διαδικασία που ο καθένας θα μπορούσε εύκολα το κάνει.

Επισημαίνεται ότι η δυνατότητα προσθήκης στίχων τραγουδιών ήταν διαθέσιμη στα Instagram Stories εδώ και αρκετό καιρό, οπότε άργησε να έρθει στα Reels. Η διαφορά μεταξύ του Reel και των Stories είναι ότι το Reel είναι δημόσιο, ενώ τα Stories είναι ορατά μόνο στους followers.

 

Πρόσφατα, το Instagram κυκλοφόρησε νέα εργαλεία για να διευκολύνει τους χρήστες να δημιουργούν νέα Reels, συμπεριλαμβανομένων νέων και βελτιωμένων προτύπων και ενός προγράμματος περιήγησης προτύπων οργανωμένων ανά κατηγορία. Το πρόγραμμα περιήγησης είναι οργανωμένο σε κατηγορίες “Recommended”, “Popular” και “Saved” για να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν το κατάλληλο πρότυπο για το περιεχόμενό τους.

Τέλος, νέες λειτουργίες θα προστεθούν τις επόμενες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένης και της δυνατότητας αυτόματης προσθήκης κειμένου και μεταβάσεων που είχαν χρησιμοποιηθεί σε παλιό reel.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις