Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Instagram: Σε δοκιμή ήδη τα carousel φωτογραφιών και βίντεο με συνεργασία

Η νέα λειτουργία της πλατφόρμας θα επιτρέψει στους followers να προσθέσουν φωτογραφίες ή βίντεο στις αναρτήσεις σας.

Μια νέα λειτουργία ξεκίνησε να δοκιμάζει το Instagram. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν συνεργατικά posts με carousel φωτογραφιών/videos.

Τι σημαίνει αυτό επί της ουσίας; Εσείς και οι φίλοι σας θα μπορείτε να ανεβάζετε φωτογραφίες και βίντεο σε ένα κοινό carousel.


Σύμφωνα με τον Adam Mosseri, επικεφαλής του Instagram, πριν από την δημοσίευση ενός carousel, θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε την δυνατότητα συμμετοχής των followers σε αυτό, αλλά κάθε προσθήκη που θα κάνουν οι followers, θα περνάει πρώτα από τον δικό σας έλεγχο. Ο κ. Μοσσέρι δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το συνεργατικό carousel, όπου υπάρχει το κουμπί “Add to Post” στην κάτω αριστερή γωνία του carousel. Κάνοντας κλικ σε αυτό εμφανίζεται το μενού για το upload φωτογραφιών και βίντεο.

Επισημαίνεται ωστόσο, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια λειτουργία συνεργασίας ενσωματώνεται στο Instagram. Εδώ και αρκετό καιρό προσφέρεται η δυνατότητα να ανεβάζετε φωτογραφίες και βίντεο σε συνεργασία με άλλους χρήστες οι οποίες εμφανίζονται στα προφίλ όλων.

Τέλος, είναι σαφές ότι πρόθεση της Meta είναι να ενθαρρύνει τις συνεργασίες, τόσο διευκολύνοντας την δημοσίευση νέου περιεχομένου όσο και αυξάνοντας τη συμμετοχή των χρηστών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις