Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

AI Catalyst: Το 2o Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης – #AiForum23, έρχεται το Σάββατο 4 Νοεμβρίου

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει θεματικές συζητήσεις για τον χρηματοπιστωτικό τομέα και τον κλάδο της υγείας που συνδέονται με τις εξελίξεις στην Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ). Το συνέδριο περιλαμβάνει επίσης τρείς οριζόντιες ενότητες για την ηθική της ΤΝ, το οικοσύστημα ΤΝ στην Ελλάδα αλλά και τις δεξιότητες που απαιτούνται στην εποχή της ΤΝ.

Ο Όμιλος Τεχνητής Νοημοσύνης – AI Catalyst διοργανώνει το 2o του Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης – #AiForum23 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 48), το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, με την υποστήριξη φορέων καινοτομίας και εταιριών από καίριους κλάδους της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ελλάδα. Στο συνέδριο θα συμμετέχουν ως εισηγητές και ομιλητές διακεκριμένες προσωπικότητες και στελέχη από τον χώρο της τεχνολογίας, των επιχειρήσεων και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει θεματικές συζητήσεις για τον χρηματοπιστωτικό τομέα και τον κλάδο της υγείας που συνδέονται με τις εξελίξεις στην Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ). Το συνέδριο περιλαμβάνει επίσης τρείς οριζόντιες ενότητες για την ηθική της ΤΝ, το οικοσύστημα ΤΝ στην Ελλάδα αλλά και τις δεξιότητες που απαιτούνται στην εποχή της ΤΝ. Σε ένα fireside chat ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, Καθ. ΕΜΠ, θα συζητήσει με τον δημοσιογράφο Μανώλη Ανδριωτάκη τις εξελίξεις της ΤΝ και πως αυτές επηρεάζουν την Δημοκρατία και την Πολιτεία. Τέλος, στο συνέδριο θα λάβουν χώρα παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις για θέματα ΤΝ για φοιτητές, μαθητές και ευρύτερο κοινό.

Μέγας χορηγός της συνεδριακής εκδήλωσης είναι η εταιρία QUALCO, χρυσός χορηγός η εταιρία Janzz Technologies, Zurich, αργυροί χορηγοί οι εταιρίες Cosmote και KPMG και υποστηρικτές οι εταιρείες Inforex SA, Eurocapital Partners, Karabinis Medical, Business Partner Network (BPN), We Insurance, Praxis Factor, Compro, Effect και Value Marketing.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 (ώρα προσέλευσης 9.30 πμ) στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48 – Αθήνα). Για περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο (πρόγραμμα, ομιλητές) αλλά και για να εγγραφείτε μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα του Ομίλου www.aicatalyst.gr (λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις