Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

 Philosofish: Κορυφαίος χώρος εργασίας με πιστοποίηση από το Great Place to Work Hellas

Η ανάδειξη της Philosofish ΑΕ ως κορυφαίου χώρου εργασίας αποτελεί την απτή επιβεβαίωση ότι η εταιρεία μένει πιστή στο όραμα της να συμβάλλει στην ευημερία των ανθρώπων της.

Σημαντική πιστοποίηση για οργανισμούς που θέλουν να ξεχωρίσουν ως εργοδότες σε μια ανταγωνιστική αγορά αναζήτησης ταλέντων έλαβε η Philosofish ΑΕ από το Great Place To Work Hellas. Η παραπάνω πιστοποίηση αποτελεί ύψιστη διάκριση για την εταιρεία, καθώς την κατατάσσει στην κορυφή των εταιρειών της χώρας μας ως προς το εξαιρετικό εργασιακό της περιβάλλον.

Η πιστοποίηση αυτή είναι αποτέλεσμα της πλήρους διερεύνησης και κατανόησης του εργασιακού περιβάλλοντος της Philosofish ΑΕ, που επιτυγχάνεται μέσα από εξειδικευμένη διαδικασία αξιολόγησης. Η ανάδειξη της Philosofish ΑΕ ως κορυφαίου χώρου εργασίας αποτελεί την απτή επιβεβαίωση ότι η εταιρεία μένει πιστή στο όραμα της να συμβάλλει στην ευημερία των ανθρώπων της. Παράλληλα, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι η επιτυχία πηγάζει αποκλειστικά από έναν εργασιακό χώρο που ενθαρρύνει την διαφορετικότητα, τη συμπερίληψη, την ομαδικότητα, τη συνέπεια και την εμπιστοσύνη. 

 Στόχος και δέσμευση της Philosofish είναι η εδραίωση σχέσεων εμπιστοσύνης και η παροχή μιας ισχυρής εταιρικής κουλτούρας με ίσες ευκαιρίες και κίνητρα σε όλους τους εργαζόμενους, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας.

«Αυτή η αναγνώριση αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσής μας στην προώθηση μιας θετικής εργασιακής κουλτούρας και του ακλόνητου πάθους της ομάδας μας για βιωσιμότητα.» δήλωσε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Philosofish ΑΕ κ. Νικόλαος Λυμπέρης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις