Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Cardlink στο Burger Fest με μια ολοκληρωμένη self-service λύση σε συνεργασία με τη Visa

H all-in-one εφαρμογή Cardlink ticketing έδωσε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να επιλέξουν το εισιτήριο τους, να το πληρώσουν και να το λάβουν αμέσως, αποφεύγοντας την αναμονή στα ταμεία

Η Cardlink, μέλος της Worldline (Euronext:WLN), του ευρωπαϊκού ηγέτη στις υπηρεσίες πληρωμών, υποστήριξε, ως τεχνολογικός συνεργάτης της Visa, τη μεγαλύτερη γιορτή του burger στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας τόσο σε επίπεδο έκδοσης εισιτηρίων όσο και παραγγελιοληψίας και πληρωμής τους χιλιάδες επισκέπτες του φετινού Burger Fest που πραγματοποιήθηκε στις 21-24 Σεπτεμβρίου και 28 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου, στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι.

Με όχημα την καινοτομία και τις προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτει, η Cardlink δεν θα μπορούσε να λείπει από το Burger Fest 2023, στο οποίο σε συνεργασία με τη Visa προσέφεραν στους λάτρεις του burger μια αναβαθμισμένη εμπειρία, από την πρώτη στιγμή της εισόδου τους στον χώρο.

Αναλυτικότερα, η Cardlink εγκατέστησε στους χώρους του festival τους αυτόματους πωλητές κορυφαίας τεχνολογίας SK800 με Android λογισμικό. Με την allinone εφαρμογή Cardlink ticketing που έχει σχεδιάσει η εταιρεία για την έκδοση και διαχείριση εισιτηρίων, τα unattended smart kiosks SK800 παρείχαν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να επιλέγουν το εισιτήριο που ήθελαν να αγοράσουν, να πληρώνουν και να το λαμβάνουν αμέσως, αποφεύγοντας την αναμονή στα ταμεία. Χάρη στο σύγχρονο application, 5.000 επισκέπτες του Burger Fest εξέδωσαν, πλήρωσαν και παρέλαβαν τα εισιτήριά τους, επωφελούμενοι μιας γρήγορης και καινοτόμου selfservice διαδικασίας, που λύνει τα χέρια.

Παράλληλα, ενισχυμένα με την προηγμένη εφαρμογή παραγγελιοληψίας Cardlink maitre, διευκόλυναν και τις selfservice παραγγελίες των επισκεπτών. Κατά τη διάρκεια του festival, οι λάτρεις του burger μπορούσαν μέσω των αυτόματων πωλητών, να επιλέξουν τη φωτογραφία του ποτού ή του αναψυκτικού που ήθελαν να συνοδεύει το αγαπημένο τους γεύμα, να προσθέσουν εύκολα τα προϊόντα στο καλάθι, να πληρώσουν με κάρτα Visa με όποιον τρόπο επιθυμούν και με το αποδεικτικό της συναλλαγής να παραλάβουν την παραγγελία τους στα μπαρ του festival.


Τα
smart kiosks SK800 είναι εύκολα στη χρήση και δίνουν τη δυνατότητα τόσο για ανέπαφες πληρωμές με κάρτα, smartphone ή wearable όσο και για επιπλέον selfservice υπηρεσίες. Σε συνδυασμό με το Cardlink ticketing και το Cardlink maitre, η Cardlink έχει δημιουργήσει μια σύγχρονη allinone υπηρεσία συναλλαγών κατάλληλη για συναυλίες, φεστιβάλ, θέατρα, σινεμά κ.ά. και ικανή να εξυπηρετήσει μοναδικά την ανάγκη για self-service εξυπηρέτηση.

Ο Αντίγονος Παπαδόπουλος, CEO της Cardlink, δήλωσε: «Στη Cardlink είμαστε υπερήφανοι που παράγουμε καινοτομία, αποδεδειγμένα ικανή να υποστηρίξει τόσο μεγάλα γεγονότα, όπως είναι το φετινό Burger Fest που ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η μοναδική τεχνογνωσία της ομάδας μας αποτελεί κομμάτι εξαιρετικών συνεργασιών, όπως είναι και αυτή με τη Visa, με την οποία έχουμε υλοποιήσει εμβληματικά projects. Μαζί, οδηγούμε τον τομέα των πληρωμών στην επόμενη ημέρα».

Κάνοντας πραγματικότητα τη δέσμευσή της να παρέχει μια πιο απρόσκοπτη εμπειρία εξυπηρέτησης, η Cardlink μπορεί να στηρίξει τις διαφορετικές ανάγκες κάθε κλάδου με τεχνολογικά προηγμένες και ολοκληρωμένες λύσεις που απογειώνουν την εμπειρία selfservice συναλλαγών. Από την πλευρά της η Visa στοχεύει να συνεχίσει να επενδύει σε λύσεις που προωθούν τις ψηφιακές πληρωμές οι οποίες ενισχύουν την ικανοποίηση των καταναλωτών. Οι καινοτόμες αυτές τεχνολογίες όχι μόνο διαμορφώνουν το μέλλον του εμπορίου παρέχοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αλλά ευθυγραμμίζονται με την αποστολή της Visa για διασύνδεση του κόσμου μέσω ενός πρωτότυπου, αξιόπιστου και ασφαλούς δικτύου πληρωμών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις