Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η iStorm επιστρέφει με Apple Premium Partner Store στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos

Το δίκτυο καταστημάτων iStorm στην Ελλάδα και στην Κύπρο επεκτείνεται με στόχο τα 20 καταστήματα σε βάθος τριετίας, από 15 που είναι σήμερα.

 

Η iStorm εγκαινιάζει το πρώτο κατάστημα Apple Premium Partner στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για το δεύτερο Apple Premium Partner κατάστημα στην Ελλάδα, μετά τα πολύ επιτυχημένα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος στο The Mall Athens, πριν από λίγες ημέρες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι καταναλωτές θα ανακαλύψουν ένα πρωτοποριακό κατάστημα με ανανεωμένο σχεδιασμό, εξελιγμένο χώρο και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, το οποίο θα αποτελέσει τον απόλυτο Αpple προορισμό, φέρνοντας στην ελληνική αγορά μία oλοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία που μόνο η iStorm μπορεί να προσφέρει. Ως Επίσημο Επισκευαστικό Κέντρο της Apple (Apple Authorised Service Provider) με έμπειρους και πιστοποιημένους τεχνικούς, θα παρέχει κορυφαίας ποιότητας τεχνική υποστήριξη, αναλαμβάνοντας την επισκευή όλων των προϊόντων της Apple και αποτελώντας την καλύτερη επιλογή ώστε να διατηρείται αναλλοίωτη η μοναδική εμπειρία χρήσης τους. Η iStorm απευθύνει στο κοινό ανοικτή πρόσκληση στο κοινό στις 13:00 στο επίπεδο 1 του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos.

To πρώτο Apple Premium Partner Store στην Ελλάδα, στο «The Mall Athens» εγκαινιάστηκε πριν μερικές ημέρες. Συγκαταλέγεται στα δέκα μόνο σε αριθμό καταστήματα της κατηγορίας του σε όλη την Ευρώπη, γεγονός που αποτελεί , στην τήρηση των προδιαγραφών που θέτει, και γενικότερα στις προοπτικές της εταιρίας και της αγοράς. Με τον τρόπο αυτό η iStorm γίνεται ο μοναδικός Apple Premium Partner στην Ελλάδα επιτυγχάνοντας το υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας με την Apple.

Το δίκτυο καταστημάτων iStorm στην Ελλάδα και στην Κύπρο επεκτείνεται με στόχο τα 20 καταστήματα σε βάθος τριετίας, από 15 που είναι σήμερα (11 στην Ελλάδα και 4 στην Κύπρο). H επένδυση για κάθε νέο κατάστημα Apple Premium Partner Store κυμαίνεται στις 500.000 ευρώ.

Το δεύτερο Apple Premium Partner Store της iStorm, που συνολικά διαθέτει 15 καταστήματα, αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

H εταιρεία iStorm ΜΑΕ ανήκει στον Όμιλο Quest και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καταστημάτων, με την ονομασία iStorm.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις