Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Threads: Επιτέλους τώρα μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας ξεχωριστά από το Instagram

Τη συγκεκριμένη ενημέρωση έκανε ο επικεφαλής της πλατφόρμας, Adam Mosseri

Η Meta προχώρησε σε μια λειτουργία που ζητούσαν πολλοί χρήστες και αφορά το Threads και το InstagramΣυγκεκριμένα, πλέον μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στα Threads, χωρίς να διαγράψετε και το Instagram σας. Αυτό ανακοίνωσε ο επικεφαλής της πλατφόρμας, Adam Mosseri.

Σύμφωνα με αυτή την ενημέρωση, η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Threads για iOS και Android περιλαμβάνει τώρα την επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να διαγράψουν το λογαριασμό τους στο Threads χωρίς να επηρεάζεται το Instagram.

Έτσι για να διαγράψετε το προφίλ σας στο Threads, πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Λογαριασμοί -> Διαγραφή ή απενεργοποίηση του προφίλ. Εφόσον πατήσετε τη «Διαγραφή λογαριασμού», η πλατφόρμα θα διαγράψει το προφίλ σας και όλες τις αναρτήσεις σας, χωρίς να επηρεαστεί καθόλου το Instagram.

Η ενημέρωση αυτή έρχεται, ενώ η Meta εισήγαγε μια άλλη αλλαγή ρυθμίσεων η οποία επιτρέπει στους χρήστες του Threads να εξαιρεθούν από την προώθηση των αναρτήσεων τους στις κύριες ροές δεδομένων του Instagram και του Facebook.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις