Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Vodafone Campus Lab: Το διεθνές πρόγραμμα προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης δεξιοτήτων σε νέα άτομα μέσα σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 15/12.

 

Το Vodafone Campus Lab, το διεθνές πρόγραμμα της Vodafone για την εκπαίδευση και καθοδήγηση νέων ταλέντων, απευθύνει κάλεσμα σε άτομα που σπουδάζουν ή αποφοίτησαν πρόσφατα από όλα τα επιστημονικά πεδία, να συμμετάσχουν σε μία εκπαιδευτική και επαγγελματική εμπειρία διάρκειας 6 μηνών, κατά την οποία θα έχουν την σπουδαία ευκαιρία να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον με κουλτούρα καινοτομίας, συνεργασίας και συμπερίληψης.

Όσα άτομα συμμετάσχουν στο Vodafone Campus Lab, θα δημιουργήσουν ομάδες εργασίας και θα συμμετάσχουν σε workshops μέσα από ένα πρόγραμμα δύο φάσεων, όπου στην πρώτη οι ομάδες θα συναντιούνται διαδικτυακά για 5 ώρες την εβδομάδα και θα εκπαιδεύονται στην ανάπτυξη soft skills και στην επίλυση προβλημάτων. Εν συνεχεία, στη δεύτερη φάση, οι ομάδες θα κληθούν να αναπτύξουν και να παρουσιάσουν ένα επιχειρηματικό μοντέλο προβλέποντας τον αντίκτυπό του στο περιβάλλον, την κοινωνία, την υγεία, την οικονομία και την ψηφιοποίηση.

Οι τρεις νικητήριες ομάδες θα λάβουν χρηματικά έπαθλα για κάθε μέλος της ομάδας, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν προτεραιότητα σε ευκαιρίες εργασίας για νέες και νέους στη Vodafone.

Οι συμμετέχοντες/ουσες του Vodafone Campus Lab θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εβδομαδιαίες διαδικτυακές συναντήσεις με έμπειρα στελέχη του Ομίλου Vodafone από διαφορετικές χώρες, που θα λειτουργούν ως μέντορες και σύμβουλοι προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία τους από την αγορά και τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως, μέχρι σήμερα, και στις χώρες όπου έχει ήδη πραγματοποιηθεί, το Vodafone Campus Lab έχει φιλοξενήσει περισσότερους από 1.900 φοιτητές, ενισχύοντας κατά 40% τις πιθανότητες απορρόφησής τους από την αγορά εργασίας.

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 15/12 και όλοι/ες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους στο Vodafone Campus Lab · International Edition

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις