Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Foretellix: “Σήκωσε” 85 εκατ. δολάρια

Μέρος της χρηματοδότησης θα διατεθεί για τη συνέχιση της ανάπτυξης της πλατφόρμας, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής πιο παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης τόσο για την τροφοδοσία της πλατφόρμας όσο και για την αλληλεπίδραση με αυτήν.

Η Foretellix, κορυφαίος πάροχος λύσεων επαλήθευσης και επικύρωσης με γνώμονα την ασφάλεια για συστήματα αυτοματοποιημένης οδήγησης και προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (ADAS), ανακοίνωσε ότι έκλεισε έναν γύρο χρηματοδότησης Series C ύψους 85 εκατομμυρίων δολαρίων.
Του γύρου χρηματοδότησης ηγήθηκε το ισραηλινό VC 83North, με την Temasek της Σιγκαπούρης και την αυτοκινητοβιομηχανία Isuzu καθώς και την Woven Capital, το επιχειρηματικό ταμείο της Toyota, την Nvidia, την Artofin και τους προηγούμενους υποστηρικτές MoreTech, Nationwide, Volvo Group VC, Jump Capital, Next Gear Ventures και OurCrowd.
Μέρος της χρηματοδότησης θα διατεθεί για τη συνέχιση της ανάπτυξης της πλατφόρμας, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής πιο παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης τόσο για την τροφοδοσία της πλατφόρμας όσο και για την αλληλεπίδραση με αυτήν. Υπάρχουν περίπου 180 εργαζόμενοι στην εταιρεία σήμερα και το σχέδιο είναι η ομάδα να αυξηθεί.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις