Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η ProvenRun εξασφαλίζει 15 εκατομμύρια ευρώ για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σε συνδεδεμένα οχήματα και έξυπνες συσκευές

Η επένδυση έχει στόχο να επιταχύνει την ανάπτυξη προϊόντων ασφάλειας αυτοκινήτων της εταιρείας, καθώς και τα σχέδια επέκτασης στη Βόρεια Αμερική.

Η ProvenRun, μια παριζιάνικη εταιρεία κυβερνοασφάλειας που επικεντρώνεται ειδικά σε συνδεδεμένα οχήματα και έξυπνες συσκευές, εξασφάλισε 15 εκατομμύρια ευρώ σε έναν γύρο χρηματοδότησης Series A. Η επένδυση έχει στόχο να επιταχύνει την ανάπτυξη προϊόντων ασφάλειας αυτοκινήτων της εταιρείας, καθώς και τα σχέδια επέκτασης στη Βόρεια Αμερική.

Του γύρου χρηματοδότησης ηγήθηκε η Tikehau Capital, με συμμετοχή του ταμείου Definvest του γαλλικού υπουργείου Άμυνας, το οποίο διαχειρίζεται η Bpifrance.

Τα έξυπνα σπίτια, οι έξυπνες συσκευές και τα έξυπνα αυτοκίνητα, δεν είναι πλέον σε θεωρητικό πλαίσιο, αλλά έχουν γίνει μέρος της καθημερινής μας ζωής. Το ίδιο και οι κίνδυνοι παρείσφρησης από κακόβουλους παράγοντες. Ιδρύθηκε από τον επιχειρηματία Dominique Bolignano και  η ProvenRun λέει ότι προσφέρει το πιο ασφαλές λειτουργικό σύστημα και εφαρμογές στον κόσμο για συνδεδεμένα οχήματα και έξυπνες συσκευές. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην παροχή λύσεων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο σε βιομηχανίες όπως η αεροδιαστημική και η άμυνα, η αυτοκινητοβιομηχανία και οι ημιαγωγοί. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις