Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Harriet, η βοηθός AI που μεταμορφώνει τις ομάδες HR “σήκωσε” χρηματοδότηση ύψους 1.2 εκατ. λιρών

Η Harriet είναι το πρώτο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που προσφέρει βοήθεια στις ομάδες ανθρώπινου δυναμικού, σαρώνοντας και καθαρίζοντας τα έγγραφα της εταιρείας τους, προτού ενεργήσει ως προσωπικός βοηθός.

Η HR AI startup, Harriet, ανακοίνωσε ότι έχει συγκεντρώσει έναν γύρο Pre-Seed ύψους 1,2 εκατομμυρίων λιρών. Του γύρου χρηματοδότησης ηγήθηκε η Concept Ventures και υποστηρίχθηκε από τις Frontline Ventures, Portfolio Ventures και Notion Capital.

Η Harriet είναι το πρώτο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που προσφέρει βοήθεια στις ομάδες ανθρώπινου δυναμικού, σαρώνοντας και καθαρίζοντας τα έγγραφα της εταιρείας τους, προτού ενεργήσει ως προσωπικός βοηθός.

Η Harriet ξεκινά σαρώνοντας όλες τις υπάρχουσες οργανωτικές πολιτικές και έγγραφα για να κατανοήσει τι ισχύει τη δεδομένη στιγμή, τι λείπει και πού υπάρχουν διπλές ή αντικρουόμενες πληροφορίες. Στη συνέχεια, τους βοηθά να καθαρίσουν τα δεδομένα τους. Στη συνέχεια, το λογισμικό βρίσκεται πάνω από αυτά τα καθαρά δεδομένα και τις πληροφορίες για να γίνει προσωπικός βοηθός ανθρώπινου δυναμικού για κάθε υπάλληλο.

Πρόσβαση μέσω Slack και σύνδεση σε άλλες διεπαφές όπως Google Drive, Notion, Xero, HiBob, BambooHR και Zapier. Αυτό σημαίνει ότι, ανεξάρτητα από το πού αποθηκεύονται οι πληροφορίες, το προσωπικό μπορεί αντλήσει τις πληροφορίες που χρειάζονται χωρίς να φύγει από το Slack.

Η Harriet μπορεί να κλείσει άδεια προσωπικού, να τους ενημερώσει σχετικά με τις πολιτικές της εταιρείας, να βρει σχετικά έγγραφα, να προμηθευτεί δελτία μισθοδοσίας και να τα κατευθύνει σε υπηρεσίες υποστήριξης.

Αυτό αφαιρεί έναν μεγάλο όγκο “μικρο-αιτημάτων” που αποσπούν την προσοχή από τις υπερβολικά πιεσμένες ομάδες των εταιρειών, επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν σε πιο ουσιαστικές δράσεις υψηλότερης αξίας γύρω από την κουλτούρα, την αποζημίωση και την εκπαίδευση.

Η τεχνολογία τροφοδοτείται από ένα μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM)και υπάρχει διασφάλιση της ιδιωτικής ζωής, της αλήθειας και της ακρίβειας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις