Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Toyota: Φέρνει δύο νέα concepts ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη

Τα δύο νέα πρωτότυπα οχήματα, το Urban SUV που βρίσκεται κοντά σε παραγωγή και ένα Sport Crossover, πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην Eυρώπη το 2025.

Η Toyota ανακοίνωσε τα σχέδιά της για να διευρύνει το ευρωπαϊκό της χαρτοφυλάκιο ηλεκτρικών οχημάτων με μπαταρία BEV σε έξι μοντέλα έως το 2026.

Τα δύο νέα πρωτότυπα οχήματα, το Urban SUV που βρίσκεται κοντά σε παραγωγή και ένα Sport Crossover, πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην Eυρώπη το 2025.
Το Urban SUV concept το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Eυρώπη το 2024, θα έχει στοιχεία από το δημοφιλές Yaris Cross και θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με κίνηση στις μπροστινούς και στους τέσσερις τροχούς και θα προσφέρει δύο επιλογές μπαταρίας, μία οικονομικότερη  έκδοση και μια έκδοση με. μεγαλύτερη εμβέλεια. Το Sport Crossover αναμένεται να έχει ένα κεκλιμένο fastback προφίλ, μία πιο κομψή εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά SUV, το οποίο αναμένεται να βγει στην παραγωγή το 2025.
Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να κυκλοφορήσει μπαταρίες επόμενης γενιάς από το 2026 και μετά, με την πρώτη να επικεντρώνεται στις επιδόσεις διαθέτοντας διπλάσια εμβέλεια και 20% φθηνότερη τιμή από τον bZ4X. Η δεύτερη μπαταρία θα είναι ένας συνδυασμός καλής ποιότητας και χαμηλού κόστους  και τέλος η τρίτη μπαταρία θα είναι ένα μοντέλο υψηλών επιδόσεων που θα χρησιμοποιεί η τεχνολογίες καθόδου υψηλού νικελίου και διπολικές τεχνολογίες που προσδοκάται ότι θα έρθει με χαμηλότερη τιμή και διευρυμένη αυτονομία.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις