Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

O Απόστολος Αποστολάκης αποκλειστικά στον ΜΟΝΟΚΕΡΟ!

Ο κορυφαίος επενδυτής μιλάει για όλα με το γνωστό του στυλ σε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης στον Γιάννη Διονάτο αυτό το Σάββατο και σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL

Ο κορυφαίος επιχειρηματίας και επενδυτής, Απόστολος Αποστολάκης, έρχεται αποκλειστικά στον τηλεοπτικό ΜΟΝΟΚΕΡΟ  αυτό το Σάββατο και σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL!

Με το γνωστό του στυλ, ο επενδυτής που βρίσκεται πίσω από τα μεγαλύτερα success stories της ελληνικής Startup σκηνής, όπως το e-food, η Blueground, η Free Now, η Flexcar κ.α, μιλάει για όλα στον Γιάννη Διονάτο σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων αποκαλύπτει και το ποιος θα είναι ο επόμενος ελληνικός ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ.

Στη συνέχεια του επεισοδίου θα γνωρίσουμε τον Αργύρη Τζικόπουλο, Γενικό Διευθυντή του Junior Achievement Greece, του οργανισμού που βοηθάει τους μαθητές από όλη την Ελλάδα να δημιουργήσουν τις δικές τους Startups.

Έπειτα, η Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου, Ιδρύτρια της DNANUTRICOACH® θα μας μιλήσει για τα οφέλη της διατροφογενετικής και διατροφογενομικής στην βελτίωση της υγείας και της ευεξίας μας.

Τέλος, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον Jeries Besarat, Chief Executive Officer του polikatikia.gr, της εφαρμογής που «λύνει» τα χέρια των διαχειριστών. Με το polikatikia.gr διαχειριστής και οι κάτοικοι αποκτούν όχι ένα απλό βοηθό, αλλά ένα σύμμαχο που στόχο έχει να βελτιώσει τη διαβίωση στο κτίριο μέσα από ένα μεγάλο Marketplace υπηρεσιών.

«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις