Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Cardlink: Διακρίθηκε για τη δυναμική digital παρουσία της στα e-volution Awards 2024

Η εταιρεία απέσπασε το Bronze βραβείο στην κατηγορία «Best Overall Digital Marketing Strategy»

Η Cardlink, μέλος της Worldline, του ευρωπαϊκού ηγέτη στις υπηρεσίες πληρωμών, απέσπασε το Bronze βραβείο στην κατηγορία «Best Overall Digital Marketing Strategy» των e-volution Αwards 2024. Η μεγάλη γιορτή του ελληνικού e-commerce πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens, επιβραβεύοντας για 8η συνεχή χρονιά τις βέλτιστες πρακτικές του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Η Cardlink έχει καταφέρει να εδραιώσει μια δυναμική digital παρουσία, ξεχωρίζοντας για την ολοκληρωμένη ψηφιακή μάρκετινγκ στρατηγική που ακολουθεί όσον αφορά το Lead Generation. Μέσω αυτής της στρατηγικής, η εταιρεία έχει καταφέρει να ενισχύσει αποτελεσματικά το engagement και το brand awareness, προωθώντας την καινοτομία και εφαρμόζοντας βέλτιστες πρακτικές στο ταχέως εξελισσόμενο τοπίο του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Το βραβείο παρέλαβε η Μαργαρίτα Ροσμαρή, Marketing & Communications Manager της Cardlink, η οποία δήλωσε: «To Βronze βραβείο αποτελεί επιβράβευση για όλους εμάς στην ομάδα μάρκετινγκ της Cardlink που τα τελευταία τρία χρόνια πιστέψαμε και επενδύσαμε στη digital στρατηγική  και συνεισφέραμε σημαντικά στους στόχους B2B της εταιρείας μας. Η ομάδα μας εφάρμοσε προηγμένες στρατηγικές digital επικοινωνίας, ξεπέρασε τα benchmarks στο industry και είχε θετικό αντίκτυπο στους στόχους της εταιρείας. Συγχαρητήρια σε όλα τα brands που συμμετείχαν, είτε βραβεύτηκαν είτε όχι, για την πολύ όμορφη δουλειά που γίνεται στον μαγικό κόσμο του digital και ευχαριστούμε τη Boussias Communications για την εξαιρετική διοργάνωση».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις