Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Εύη Χατζηιωάννου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Εθνικής Τράπεζας, αναδείχθηκε HR Manager of the Year στα βραβεία MANAGER OF THE YEAR 2023

Σημαντική διάκριση έλαβε η Εθνική Τράπεζα στον  επιτυχημένο θεσμό  MANAGER  OF  THE YEAR 2023, με το βραβείο του HR MANAGER OF THE YEAR 2023 να απονέμεται στη Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Εθνικής Τράπεζας, Εύη Χατζηιωάννου.

Η διάκριση αυτή, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς αποτελεί αναγνώριση της συλλογικής προσπάθειας που συντελέστηκε κατά τη διάρκεια του φιλόδοξου Προγράμματος Μετασχηματισμού της Εθνικής Τράπεζας που εκκίνησε το 2018, με καταλυτική τη συμμετοχή των εργαζομένων της. Με συστηματική επένδυση στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των ανθρώπων της, προσφέροντας τους τα απαραίτητα εφόδια, γνώση και εμπειρία δημιουργήθηκε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να εξελίσσονται και να μεγιστοποιούν τις δυνατότητές τους.

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για την τιμητική αυτή διάκριση, η οποία δεν ανήκει μόνο σε μένα προσωπικά αλλά σε όλους τους ανθρώπους της Εθνικής Τράπεζας. Αποτελεί αναγνώριση της συλλογικής προσπάθειας που συντελέστηκε τα τελευταία χρόνια, και μια επιτυχία που ανήκει σε όλους μας.  Χάρη στην ενεργό συνεισφορά και καθημερινή συμβολή των ανθρώπων μας, απλοποιήσαμε δομές και βελτιώσαμε υποδομές, αναπτύξαμε καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα και μαζί τους εξελίξαμε τον οργανισμό. Υλοποιήσαμε πρωτοποριακές δράσεις που μας καθιστούν μία σύγχρονη Τράπεζα, πόλο έλξης για το ανθρώπινο δυναμικό, που στηρίζει την ισότητα, εξελίσσει τον τρόπο εργασίας, αναγνωρίζει και εμπνέει. Δεν υπάρχουν όρια στην εξέλιξη των ανθρώπων μας. Είναι μια προσωπική μου πεποίθηση, αλλά και αξία που συνδέεται άρρηκτα με την κουλτούρα της Τράπεζας», δήλωσε η Εύη Χατζηιωάννου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Εθνικής Τράπεζας.

Ένα εργασιακό περιβάλλον εξέλιξης με τον άνθρωπο στο επίκεντρο

Η Εθνική Τράπεζα επενδύει διαρκώς στη δημιουργία συνθηκών εργασιακής ευημερίας και εξέλιξης, εντάσσοντας τις δράσεις της σε ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό πλάνο με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Προς αυτή την κατεύθυνση, αξιοποιεί νέα ψηφιακά εργαλεία και τεχνολογίες,  που απλοποιούν διαδικασίες ενώ έχει εντάξει ένα σύνολο νέων συστημάτων αξιολόγησης, ανάπτυξης και μεταβλητών αποδοχών που προάγουν την ανατροφοδότηση, την ανοιχτή επικοινωνία  και την επιβράβευση.

Υλοποιεί πολυάριθμα προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης, δίνει ευκαιρίες σταδιοδρομίας ενώ καθημερινά δημιουργεί τη νέα γενιά στελεχών ενισχύοντας την τεχνογνωσία και προσφέροντας επίκαιρη γνώση, μέσω σύγχρονων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και ειδικών Ακαδημιών ανάπτυξης ικανοτήτων και ηγετικών δεξιοτήτων. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις