Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Designia Insurance Brokers: Διακρίθηκε για τις καινοτόμες λύσεις σε θέματα κυβερνοασφάλειας

Η εταιρεία κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία “Disruptive Innovation” στα φετινά Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης»

Η Designia Insurance Brokers κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία “Disruptive Innovation” στα φετινά Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης».

Η εταιρεία κατάφερε να κερδίσει αυτό το βραβείο για τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει στους πελάτες της σε θέματα Cyber Security, καθώς και ασφάλειας (safety) εργοταξίων και εγκαταστάσεων, σε συνεργασία με την Odyssey και τη Nextwave Hellas αντίστοιχα. Με αυτή τη βράβευση αναδεικνύεται η ικανότητα της εταιρείας να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις στους πελάτες και το δίκτυο συνεργατών της, προάγοντας ταυτόχρονα την καινοτομία στον εγχώριο ασφαλιστικό κλάδο.

Σε ό,τι αφορά την κυβερνοασφάλεια, η Designia Insurance Brokers σχεδίασε και υλοποίησε την υπηρεσία Cyber 360°, σε συνεργασία με την Odyssey, εταιρία εξειδικευμένη στον τομέα Cloud & Information Security. Το προϊόν – υπηρεσία έχει ως στόχο την προστασία των επιχειρήσεων έναντι των cyber κινδύνων, περιλαμβάνοντας τόσο την αξιολόγηση των κινδύνων όσο και την αντιμετώπισή τους, χρησιμοποιώντας σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία και αξιοποιώντας τα οφέλη της ασφάλισης. Με τον τρόπο αυτό, προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στο κομμάτι του Cyber risk και συμβάλλει στη βιωσιμότητα των οργανισμών στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Επιπλέον, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον ρόλο της ως συμβούλου στο κομμάτι της διαχείρισης κινδύνων, η Designia Insurance Brokers έχει αναπτύξει ακόμα μια συνεργασία, αυτή τη φορά στον τομέα της ασφάλειας (safety) εργοταξίων και εγκαταστάσεων. Μαζί με την εξειδικευμένη σε Safety Technology εταιρεία Nextwave Hellas, προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία risk management που ενισχύει την ασφάλεια των εργαζομένων σε βιομηχανικούς χώρους, εργοτάξια και πλοία, αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη και άλλες ανεπτυγμένες τεχνολογίες με στόχο την πρόληψη και διαχείριση εργατικών ατυχημάτων.

Η βράβευση της Designia Insurance Brokers στα φετινά βραβεία πιστοποιεί την κορυφαία της θέση στο κομμάτι της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και διαχείρισης κινδύνων στην Ελλάδα, καθώς και την ικανότητά της να προσφέρει διαρκώς καινοτόμες λύσεις στους πελάτες και συνεργάτες που την εμπιστεύονται.

Με σκοπό την εξασφάλιση της διαφάνειας και της αμεροληψίας του θεσμού των Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης», η εποπτεία της διαδικασίας διεξαγωγής των βραβείων ανατέθηκε στην Grant Thornton, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ανεξάρτητων ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων παρευρέθηκαν ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκας και ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς, Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών & εκπροσώπων της πολιτείας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις