Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Legal Startup School by Saplegal & Startup Pathways: Οι εγγραφές είναι ανοιχτές για λίγες μέρες ακόμη

Μετά την επιτυχία των τεσσάρων πρώτων προγραμμάτων, το Startup School επιστρέφει με ένα... legal twist, στις 17-18 Ιανουαρίου 2024, με training sessions από τους συνεργάτες της Saplegal και fireside chats με σημαντικούς επενδυτές και επιχειρηματίες.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται το Legal Startup School, ένα δωρεάν διήμερο online εντατικό πρόγραμμα με επίκεντρο τα νομικά ζητήματα για τις startups, από την ιδέα μέχρι την επένδυση και το exit, με την αποκλειστική υποστήριξη της δικηγορικής εταιρείας Saplegal – Α.S. Papadimitriou & Partners.
Μετά την επιτυχία των τεσσάρων πρώτων προγραμμάτων, το Startup School επιστρέφει με ένα… legal twist, στις 17-18 Ιανουαρίου 2024, με training sessions από τους συνεργάτες της Saplegal και fireside chats με σημαντικούς επενδυτές και επιχειρηματίες.
Η Σουζάνα Θεοδωρίδου, Managing Director της Startup Pathways, δήλωσε σχετικά: Η Startup Pathways είναι ο πρώτος οργανισμός στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με τον startupper ως άνθρωπο, και όχι με την επιχειρηματική ιδέα. Στο πλαίσιο αυτό, είναι μεγάλη μας χαρά που συνεργαζόμαστε με την Saplegal για να φέρουμε ένα ακόμα Startup School στην Ελλάδα, το πρόγραμμα που έχει εκπαιδεύσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 700 startuppers.”
O Σπύρος Κομητόπουλος, Managing Partner της Saplegal, σημείωσε τα παρακάτω: “H δικηγορική εταιρεία Saplegal – A.S. Papadimitriou & Partners προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων νομικών υπηρεσιών στον τομέα του επιχειρηματικού δικαίου. Είναι ιδιαίτερη χαρά μας, μέσω της συνεργασίας με την Startup Pathways, να επισημάνουμε στους νέους επιχειρηματίες τις νομικές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν στα πρώτα τους βήματα, στην οργάνωση των startup εταιρειών τους και στην μετατροπή τους σε ελκυστικό επενδυτικό στόχο.”
Το Startup School είναι ένα δωρεάν online διήμερο εντατικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες, ή γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις σε σχέση με την επιχειρηματικότητα.
Στόχος του Legal Startup School είναι, μέσα από training sessions, fireside chats και panels με κορυφαίους επιχειρηματίες, επενδυτές και δικηγόρους, να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για όλες τις νομικές διαδικασίες και πρακτικές που αφορούν μια startup, από την ίδρυση έως την επένδυση και το exit.
Η συμμετοχή στο Legal Startup School είναι δωρεάν και οι εγγραφές είναι ανοιχτές για λίγες μέρες ακόμη, έως τις 15 Ιανουαρίου 2024, σε αυτό το registration link.
Το Legal Startup School προσφέρεται σε συνεργασία με τη δικηγορική εταιρία Saplegal – Α.S. Papadimitriou & Partners, η οποία αποτελείται από μια δυναμική ομάδα δικηγόρων με μεγάλη εμπειρία και υψηλού επιπέδου κατάρτιση, και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων νομικών υπηρεσιών στον τομέα του επιχειρηματικού δικαίου.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις