Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

OpenAI: 260.000 επιχειρήσεις έχουν εγγραφεί στην εταιρική έκδοση του Chat gpt

Η OpenAI δήλωσε ότι η τιμολόγηση για το Chat gpt Enterprise μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες μιας εταιρείας. Στις 10 Ιανουαρίου, η OpenAI ανακοίνωσε ένα νέο επίπεδο επί πληρωμή  Chat gpt  για εταιρείες με μικρότερες ομάδες.

Η OpenAI έχει πλέον εκατοντάδες εταιρείες που πληρώνουν για την εταιρική έκδοση του ChatGPT μόλις τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία της επιλογής, μια ένδειξη της ισχυρής ζήτησης για την πιο σημαντική προσπάθεια της εταιρείας να κερδίσει χρήματα από το πιο γνωστό προϊόν της.

Η Startup τεχνητής νοημοσύνης (AI) έχει εγγράψει 260 εταιρικούς πελάτες στο  ChatGPT μέχρι σήμερα, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Brad Lightcap σε συνέντευξή του αυτή την εβδομάδα. Αυτές οι εταιρείες έχουν περισσότερους από 150.000 υπαλλήλους μαζί που είναι εγγεγραμμένοι για να χρησιμοποιούν το προϊόν, είπε.

Η OpenAI δεν έχει αποκαλύψει προηγουμένως στοιχεία πελατών για το εταιρικό προϊόν. Από τότε που η OpenAI παρουσίασε το Chat gpt και έφερε την AI στη συνείδηση του κοινού, η startup εργάστηκε για να κάνει τις επιχειρήσεις να αγκαλιάσουν και να πληρώσουν το chatbot AI.

Η OpenAI ξεκίνησε το ChatGPT Enterprise τον Αύγουστο, υποσχόμενη πρόσθετα χαρακτηριστικά και διασφαλίσεις απορρήτου, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης δεδομένων και της εγγύησης ότι η νεοσύστατη επιχείρηση δεν θα χρησιμοποιήσει πληροφορίες από πελάτες για να αναπτύξει την τεχνολογία της.

Η OpenAI δήλωσε ότι η τιμολόγηση για το ChatGPT  Enterprise μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες μιας εταιρείας. Στις 10 Ιανουαρίου, η OpenAI ανακοίνωσε ένα νέο επίπεδο επί πληρωμή  Chat gpt  για εταιρείες με μικρότερες ομάδες.

Η OpenAI προσφέρει επίσης το ChatGPT Plus, ένα προϊόν επί πληρωμή για ιδιώτες που κοστίζει 20 δολάρια το μήνα και προσφέρει πρόσβαση στο τελευταίο μοντέλο AI της εταιρείας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις