Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία MAD και PADU

Το padu app, είναι η εφαρμογή που ανταμείβει τους χρήστες της κάθε φορά που σκανάρουν, προσφέροντάς του αυτή τη φορά μια διαδραστική εμπειρία.

Το padu app, είναι η εφαρμογή που ανταμείβει τους χρήστες της κάθε φορά που σκανάρουν, προσφέροντάς τους αυτή τη φορά μια διαδραστική εμπειρία.

Το padu, έχει περισσότερους από 100,000 ενεργούς χρήστες, ενώ σε συνεργασία με το MAD τους δίνει την ευκαιρία να κερδίσουν, είτε ένα μαγικό ταξίδι στην αιώνια πόλη της Ρώμης, από τον ταξιδιωτικό οργανισμό της Ελλάδας, Manessis Travel, είτε άλλα πλούσια δώρα, είτε πόντους padu.

Κατά τη διάρκεια προβολής του προγράμματος του MAD TV, οι τηλεθεατές θα μπορούν να σκανάρουν το padu QR code που θα εμφανίζεται στην οθόνη τους και να βλέπουν στη στιγμή αν έχουν κερδίσει!

Η ομάδα του padu εργάζεται καθημερινά για να αποκτήσει τις καλύτερες δωροεπιταγές της αγοράς, για να έχουν όλοι πρόσβαση στα καλύτερα προϊόντα, στις πιο οικονομικές τιμές.

Πάνω από 1 εκατ. δωροεπιταγές έχουν ήδη δοθεί σε καταναλωτές, οι οποίοι μπορούν να τις εξαργυρώσουν σε πάνω από 800 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Το MAD TV, ως ένα σύγχρονο τηλεοπτικό κανάλι που διακρίνεται για τις καινοτόμες ιδέες του, δίνει τη μοναδική ευκαιρία στους τηλεθεατές του να κερδίζουν κάθε φορά που σκανάρουν στην οθόνη.

Με στόχο να επιτρέπει στο κοινό να ζήσει μια εντελώς μοναδική εμπειρία, το MAD αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στη διαδραστικότητα και την αλληλεπίδραση με τον κόσμο.

Μέσα από το τηλεοπτικό του πρόγραμμα, το κανάλι, δημιουργεί ένα χώρο όπου ο τηλεθεατής δεν είναι απλά θεατής, αλλά ενεργό μέρος της εμπειρίας, δίνοντάς του έτσι ένα έξτρα κίνητρο για να παρακολουθήσει τις αγαπημένες του εκπομπές.

Γι’ αυτό, όποιος θέλει όσο σκανάρει κερδίζει, τότε μπορεί να συντονιστεί στο MAD TV και κάθε φορά που εντοπίζει το padu QR code, να το σκανάρει με την κάμερα του κινητού του και να βλέπει απευθείας αν κέρδισε!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις