Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

MWC 2024: Η Samsung παρουσιάζει το όραμά της για το Galaxy AI

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα ανακαλύψουν τις δυνατότητες του Galaxy AI στη σειρά Galaxy S24, το διευρυμένο οικοσύστημα προϊόντων και το Samsung Connected Health

Η Samsung Electronics Co., Ltd. θα παρουσιάσει τις νέες εμπειρίες κινητών συσκευών με Galaxy AI στο Mobile World Congress 2024, που πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου. Όσοι βρεθούν στο περίπτερο της Samsung θα γνωρίσουν την εμπειρία του Galaxy AI σε πολλά προϊόντα του οικοσυστήματος Galaxy με επίκεντρο τη σειρά Galaxy S24, που ανοίγει το δρόμο σε μια νέα εποχή Mobile AI. Οι λειτουργίες Galaxy AI θα επεκταθούν σε περισσότερα προϊόντα της Samsung, όπως στη σειρά Galaxy Watch6 και στο Galaxy Ring, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο κοινό.

«Οι πιο πρόσφατες συσκευές του οικοσυστήματος Galaxy ξεκλειδώνουν τη δύναμη του Galaxy AI, για να ενδυναμώσουν τους χρήστες στην καθημερινή τους ζωή, προσφέροντας νέες δυνατότητες», δήλωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Mobile eXperience Business της Samsung Electronics. «Στη φετινή MWC χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα παρουσιάσουμε το Galaxy AI στο χαρτοφυλάκιό μας, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Galaxy S24, αποδεικνύοντας πόσο ισχυρές είναι αυτές οι συσκευές, που μας φέρνουν πιο κοντά σε ένα καλύτερο, πιο έξυπνο και συνδεδεμένο μέλλον».

Παρουσιάζοντας μια νέα εποχή Mobile AI

Στο περίπτερο της Samsung οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις λειτουργίες Galaxy AI της σειράς Galaxy S24, οι οποίες ενδυναμώνουν την επικοινωνία και τη δημιουργικότητα του χρήστη. Μία από αυτές είναι και το Live Translate, που τροφοδοτείται από την τεχνητή νοημοσύνη της συσκευής, παρέχοντας αμφίδρομη μετάφραση τηλεφωνικών κλήσεων σε πραγματικό χρόνο, ξεπερνώντας τα γλωσσικά εμπόδια (δεν υποστηρίζεται η ελληνική γλώσσα). Επιπλέον, η λειτουργία Κυκλώστε για Αναζήτηση στο Google επιτρέπει τη γρήγορη, εύκολη και διαισθητική αναζήτηση, αναβαθμίζοντας τη διαδικασία αναζήτησης με μια απλή χειρονομία. Επίσης, η λειτουργία Note Assist απλοποιεί και οργανώνει πολύπλοκα κείμενα και η λειτουργία Generative Edit επιτρέπει στον χρήστη να αλλάζει ελεύθερα το μέγεθος ή να επανατοποθετεί αντικείμενα μέσα σε φωτογραφίες για δημιουργική ελευθερία.

Στη φετινή MWC, η Samsung διαθέτει έναν ειδικό χώρο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τις επιδόσεις της κάμερας της σειράς Galaxy S24. Σε ένα χώρο, που θυμίζει αίθουσα συναυλιών, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κοντινές λήψεις μικρών αντικειμένων που έχουν τοποθετηθεί στη σκηνή. Έτσι μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες νυχτερινής φωτογραφίας της σειράς Galaxy S24, η οποία έχει αναβαθμιστεί, ώστε να είναι πιο σταθερή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χάρη στη λειτουργία ProVisual Engine, που βασίζεται στην τεχνολογία AI, του οικοσυστήματος Galaxy.

Αυτές οι δυνατότητες Galaxy AI πρόκειται σύντομα να επεκταθούν και σε άλλα υπάρχοντα μοντέλα Galaxy, που περιλαμβάνουν τις σειρές Galaxy Z Fold5, Z Flip5 και Tab S9, καθώς και τα Galaxy S23 και S23 FE. Τα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας των συσκευών Galaxy, που παρουσιάζονται στο περίπτερο της Samsung, ενισχύουν την απρόσκοπτη παραγωγικότητα των χρηστών, παρέχοντας εύκολη μεταφορά και επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο μεταξύ διαφορετικών συσκευών, όπως το Galaxy S24 και το Galaxy Tab S9.

Οι συνδεδεμένες εμπειρίες ευεξίας υποστηρίζονται από την τεχνολογία AI

Η Samsung θα παρουσιάσει επίσης τη σειρά «έξυπνης ευεξίας», προσφέροντας στους χρήστες εξατομικευμένες και απρόσκοπτες εμπειρίες ευεξίας με τη δύναμη της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης, σε ακόμα περισσότερες συσκευές. Ως μέρος αυτού του χαρτοφυλακίου, θα παρουσιαστεί το Galaxy Ring, μία νέα συσκευή που κάνει την καθημερινή ευεξία πιο εύκολη, υποστηρίζοντας έναν έξυπνο και υγιεινό τρόπο ζωής, μέσω της συνδεδεμένης ψηφιακής πλατφόρμας ευεξίας, Samsung Health.

Επιπλέον θα παρουσιαστούν νέες, έξυπνες λειτουργίες υγείας, όπως το My Vitality Score και το Booster Card. Συγκεκριμένα, το My Vitality Score προσφέρει εξατομικευμένες πληροφορίες για την υγεία βάσει πολλών παραγόντων, όπως ο ύπνος, η άσκηση, ο καρδιακός ρυθμός και η μεταβλητότητα καρδιακών παλμών. Ταυτόχρονα, το Booster Card βοηθά στη βελτίωση της καθημερινής ευεξίας, παρακολουθώντας προκαθορισμένους στόχους και παρέχοντας χρήσιμα δεδομένα φυσικής κατάστασης. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα οφέλη αυτών των λειτουργιών στη σειρά Galaxy Watch6 σε συνδυασμό με το Galaxy S24, πριν από την ευρύτερη κυκλοφορία τους αργότερα μέσα στο έτος.

Τέλος, αξιοποιώντας το οικοσύστημα SmartThings, η Samsung παρουσιάζει πώς το σπίτι μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της ευεξίας. Ο ύπνος γίνεται καλύτερος χάρη στη δυνατότητα ελέγχου των συνδεδεμένων φώτων, ώστε να σβήνουν και να ανάβουν αυτόματα, ενώ ο χρήστης μπορεί να ορίζει ειδοποιήσεις ως υπενθύμιση για τη λήψη φαρμακευτικής αγωγής. Με το SmartΤhings, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τις ασκήσεις γυμναστικής που πραγματοποιούν και να μετρούν καρδιακούς παλμούς και θερμίδες σε πραγματικό χρόνο, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούν βίντεο γυμναστικής σε μια συνδεδεμένη τηλεόραση. Όλα αυτά, ταυτόχρονα.

Το περίπτερο Samsung Galaxy Experience στην MWC 2024 βρίσκεται στην Αίθουσα 3 του Fira Barcelona Gran Via.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις